19 Nisan 2024 Cuma

YİNE HER BAYRAM BİLİNDİK MANZARA

YİNE HER BAYRAM BİLİNDİK MANZARA

Isparta

Her yıl karşılaştığımız manzaralara bir yenisi daha eklendi. Kurbanlık hayvanların kemikleri yollara atıldı. Görenler ise şaşkına döndü.

Bomba 32 Haber Merkezi’ne gelen bir fotoğraf pes artık dedirtti. Kurban Bayramı’nın ilk gününden itibaren kesilen kurbanlıkların kemikleri yollara atıldı. Isparta’nın çeşitli yerlerinde yollara atılan kemik yığınları görenleri hayrete düşürdü. Kim yada kimlerin tarafından atıldığı bilinmezken, bu rezilliğin bir son bulmasını ümit ediyoruz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Enteresan

05 Eylül 2017 Salı 12:02

Kurban etinin ve ürünlerinin israf edilmemesi lazım. Kemiklerindede vücuda yararlı maddeler var. Görüntüde etleri üstün körü alınmış ve ortalığa atılmış. Muhtemelen derin dondurucuya konulmuş. Fakir furakaraya dağıtılmamış. Dusunmek lazım. Hayvana yesin diye verilse bile, en azından kaburgalar parçalanır. Sanki acele ile yapılmış gibi duruyor.

Barış

04 Eylül 2017 Pazartesi 15:10

Saf süte su kata kata bir an gelir sütten eser kalmaz. Türklerin tarihine baktığımızda tertemiz bir yaşamları olduğunu görürüz. Türkler temizlikle ilgisi olmayan, pilavı eli ile yiyen, WC nedir bilmeyen, abdest alırken arkadan gaz çıkaran bir milletin etkisinde kaldıktan sonra ne yazık ki bu resimdeki gibi pis yaşamaya başlamıştır. Bunun en güzel örneğini hacıya gidince Mekke de görüyoruz. Maalesef kültür etkisi artıyor, daha çok bozuluyoruz.

selim

04 Eylül 2017 Pazartesi 14:43

Şehrin göbeğindeki ufuk talebede kurbanlar kesildi. Hala etraf yıkanmadı ve ilaçlanmadı. Millet kurbanını kesti biz ise çevredeki apartman sakinleri oladak **** kokusunun ve sineklerin istilasına uğradık. Ne diyeyim kestiğiniz kurbanların hayrını görmeyin inşallah...

temizlik

04 Eylül 2017 Pazartesi 10:01

BU BÖLGE TEMİZLENDİ .KEMİKLER KALDIRILDI

Bulldog

04 Eylül 2017 Pazartesi 00:40

Kedi köpek yesin diye atılmıştır belki

Ben

03 Eylül 2017 Pazar 22:12

Kim atacak...çok dindar halkımız attı tabiki

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR