20 Nisan 2024 Cumartesi

YİNE GÖÇTÜ

YİNE GÖÇTÜ

Isparta

IYAŞ PARK AVM’de yine asma tavan göçtü. Daha öncede yemek bölümünde asma tavanlar göçmüş ve çok sayıda yaralanan olmuştu. Yine IYAŞ Park ve yine asma tavan göçtü.  Bu kez giriş kısmındaki asma tavan göçtü. Göçük altında bir kişi ağır yaralandı.

Daha önce asma tavan göçmesinde çok sayıda kişi yaralanmıştı. IYAŞ PARK AVM bu konuda bir türlü önlem alamadı. Yetkililer ise olay yerine gelen basın mensuplarına tadilat çalışması olduğunu söyledi. Çok sayıda site haberi tadilat çalışması olarak geçti.

AVM'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan, alışveriş merkezi yönetiminden yapılanaçıklamada ana giriş kapısında bir süredir tadilat ve yenileme çalışmasınındevam ettiği belirtilerek, "Bugün saat 17.00 civarında gerçekleşen alçıtavanın indirilmesi kontrollü ve bilgimiz dahilindedir. Bu bir iş kazasıdeğildir" denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MUSTAN demirkol

24 Kasım 2015 Salı 22:24

Başka bir yerde böyle olaylar olsa devletin tüm birimleri soruşturma açarlar.bu olay ikinci inşallah ücuncüsü yasanma8yas van devletin güvenlik ve soruşturma birimlerinden daha mı güçlü diye soru gelmiyor değil insanın aklına. Çocuklarımızla eslerimizle gidiyoruz ALLAH muhafaza. Yapı denetim firmaları ne güne duruyorlar.doğru sizde haklısınız burası Türkiye.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR