20 Nisan 2024 Cumartesi

YİNE AYNI YOL, YİNE AYNI MANZARA

YİNE AYNI YOL, YİNE AYNI MANZARA

Isparta

ISPARTA ve ilçelerinde dün başlayan kar yağışı gece boyunca belirli aralıklarla devam etti. Eğirdir, Gelendost ve Aksu ilçelerinde devam eden kar yağışının ardından şehirlerarası yollarda sürücüler zor anlar yaşıyor. Fotoğraflar ise yine aynı yerden: Eğirdir-Gelendost yolu Baybuğan mevkii, bu yola bir çare bulunması gerekiyor. Her kar yağışının ardından buzlanma nedeniyle yol kayganlaşıyor. Yine çok sayıda tır, kamyonet, otomobil, minibüs yolda mahsur kaldı. Büyük bir facia olmadan kar yağışının başlamasıyla birlikte yolda büyük önlem alınması gerekiyor. Sabah saatlerinde yine trafik kilitlendi. Bazı araçlar sürücülerin kontrolünden çıkarak, orta refüjlere çarparak durabildi.  



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

okay okay

26 Ocak 2017 Perşembe 09:13

eğirdir ada yolu ile,mahmatlar köyü arasına,göl üzerinden köprü yapılsa bayboğan rampası ve virajlar kabusu son bulur ve km olarak yol baya bi kısalır,,kaza,can ve mal kayıplarının azalmasıyla yakıt ve vakit tasarru sağlanır.

.

25 Ocak 2017 Çarşamba 18:20

çare tünel

ıspartalı mustafa

25 Ocak 2017 Çarşamba 16:26

Yol vardır dağları aşar yol vardır az karda şaşar Ispartalı vatandaşlarda duple yolun keyfini yaşar. yaşa sen vekillerim .

neyyyy

26 Ocak 2017 Perşembe 09:00

Daha dününü bilmeyen, düşünmeyen vb. vatandaş, eğirdir ısparta yolu ne zamandır çift yol haberin yok değilmi? Tabi nerden bilecen düşünmez, sorgulamazsan cehalettin kaçılmaz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR