28 Mart 2024 Perşembe

YİNE AYNI YER YİNE KAZA !

YİNE AYNI YER YİNE KAZA !

Isparta

Bir daha kaza yaşanmasın diye kurban kesilen Anıt Kavşağında o günden bugüne 2 ciddi kaza daha yaşandı. Pazar günkü kazada minibüs kavşakta kamyona çarptı. Şans eseri ölen olmadı

Yalvaç Anıt kavşağı Pazar günü yine bir kazaya tanıklık etti. Sürücülerin aceleciliği ve kural ihlali nedeni ile yaşanan kazalardan biri daha ucuz atlatıldı. Kazada Senirkent istikametinden Şarkikaraağaç istikametine seyir halinde olan ve içerisinde inşaat işçilerini taşıyan minibüs ilçe merkezinden Isparta istikametine gitmekte olan Osman Çetin  yönetimindeki 32 YF 764 plakalı kamyona çarptı.

 

    Kazada minibüs hurdaya dönerken sürücü Uğur Öz (25) hafif şekilde yaralandı. Araçta bulunan 5 kişi ise yara almadan kurtuldu. Minibüste bulunan yolcuların ifadelerine göre kamyon sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı kazanın bu nedenle meydana geldiği ileri sürüldü.

 

    Geçtiğimiz haftalarda da itfaiye ile bir özel otomobl kavşakta çarpışmış kazada itfaiye aracı devrilerek yan yatmıştı. Bu kazada da 2 sürücü hafif şekilde yaralanmıştı.

 

    KURBAN KESİLDİALLAH KORUYOR

 

    Her iki kazada da şiddetli çarpışma olmasına rağmen sürücü ve yolcuların azayı hafif yaralı olarak atlatmasının mucize olduğunu dile getiren vatandaşlar; “Allah kesilen kurbanın sayesine insanları koruyor. İnsan olarak biraz da biz dikkat etsek kazada olmayacak. Ama ne hikmetse 2 dakika kırmızı ışıkta beklemeyi çokgörüyoruz. Sonuç ortada. Ne olur biraz dikkat. Tedbir bizden takdir Allah’tan.Biz tedbirli olmadıkça deve kurban etsen ne yazar” diyerek sürücülerin kavşakta dikkatli olmaları istendi.

 

    İKİ TARAF BİR BİRİNDEN DAVACI OLDU

 

    Kazanın ardından taşıt sahipleri biribirinden davacı olunca Emniyet görevlileri ifadelerini aldıktan sonra Savcılığa sevk etti. Kazadan sonra yol belediye ekipleri tarafından temizlenerek trafiğe açıldı.

Nurettin Arkan /çınaraltı haber yalvaç 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ufuk

06 Ocak 2016 Çarşamba 09:45

Isparta'da ciddi trafik sorunu var ve bu durum maalesef insanımızdan kaynaklanıyor. Kavşak filan bahane, trafik terörü kanına işlemiş milletin. Bir sinyal vermeyi dahi beceremeyen bir il haline geldik. Gerisini varın siz düşünün.

Yavaşlatıcı Tedbir lazım

05 Ocak 2016 Salı 11:09

Kavşaklarda Yavaşlatıcı Tedbir lazım. Yoksa gerisi yalan. En güzeli, Sabit radar ve şekilli kavşaklar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR