26 Nisan 2024 Cuma

YİNE AYNI SOKAK YİNE AYNI KAZA! ÇARESİ YOK

YİNE AYNI SOKAK YİNE AYNI KAZA! ÇARESİ YOK

Isparta

Pirimehmet Mahallesi 1714 sokakta iki otomobil çarpıştı. Kazada yaralılara olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.  

Kaza 00,30 saatlerinde meydana geldi. İki otomobil kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Kaza sonrasında ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastanelere sevk edildi. Aynı kavşakta sürekli kazaların meydana geldiğini daha önce gündeme getirmiştik. Ancak bu sokağa ve kavşağa hiçbir türlü çözüm bulunamadı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yusuf

07 Mayıs 2018 Pazartesi 10:47

kaza iyidir iyi boşverin, ne güzel bakın her yer bisiklet yolu oldu. Ne gerek düzgün ve geniş yollara. Bence hiç gerek yok, köylere kadar bisiklet yolu yapılsın, oradan at eşek, koyun keçi sürüleri geçsin.

Bekir senses

04 Mayıs 2018 Cuma 01:38

O sokak tek yon ama onune gelen tersten geliyor bide son gaz karsidaki kisiler ne yapsin kaza kacinilmaz oluyor tersten gelene en agir ceza verilsin

51.bölge üzüm pazarı

03 Mayıs 2018 Perşembe 15:27

Türkiyenin 51. bölgesi olduğu doğrumudur bu eski üzüm pazarının, hiç bir belediye , bakan , m.vekili dokunamaz işlem yapamaz diyorlar. ağır esnaf abilerden dolayı mı yoksa sırtını anıtlar kuruluna dayadığı için mi burası böyle.???

dokunulamaz denen bölge

03 Mayıs 2018 Perşembe 15:24

eski üzüm pazarına bi çare . karşıya gecemiyoruz esnafın eşyalarından.

vatandaş

03 Mayıs 2018 Perşembe 12:49

Yollar köstebek çukuru gibi...arabam yakında hurdaya çıkacak, Gölcük yoluna yapılan bisiklet yolunun içerisine park ediyor insanlar...tali yollardan ana yollara etrafa park eden araçlar yüzünden sağı solu kontrol edemeden çıkıyoruz...Belediye otobüsleri ölüm makinası gibi dolaşıyorlar trafikte...her sabah işime giderken muhakkak 1,2 kaza tehlikesi atlatıyorum...Biz canımızı pazarda bulmadık...artık bu trafik kaosuna bir çare bulunsun lütfen..

memo

03 Mayıs 2018 Perşembe 12:39

ıspartada 5000 sokak var her sokağa kasis yapılsın madem sen kurallara uyma kasis yapılsın de sanayiye millet gide gide usandı kasis arabaya yavaş girsen bile kasis zarar veriyor. sürücü dur levhası var onu vur levhası sanıyor herhalde.

Ispartalı

03 Mayıs 2018 Perşembe 08:31

Daha çok kaza olur ve trafik tıkanır. Acilen Şehir içi trafiği düzenlenmelidir. Trafik ışıklarının 100 m ön ve arkasına araç park edilmemeli, esnafları kaldırım işgalinden kurtarmalı kaldırımlarda yürüyecek yer yok esnafın eşyalarından . Hele hele halk eğitim karşı sındaki Manav tam evlere şenlik sebze meyve kasaları kaldırımda ve sokaktan yola çıkacak araçlar kasalardan yolu göremiyor. Bunun gibi kafeler sokağı civarındaki bütün esnafın kaldırım işgali önlenmelidir.

İsimsizxx

03 Mayıs 2018 Perşembe 02:02

Sayın başkanım bisiklet yolu yapacağına bi KASİS koysan iyi olur..

Misafir

03 Mayıs 2018 Perşembe 01:48

Bu ne her gün kaza Allah belanızı versin adam gibi kullanın şu araçları trafik kurallarına uyun. Uymayan adamın ne trafikte araba kullanmaya ne de nefes almaya hakkı var tez zamanda en acı şekilde ölür inşallah ama böyle kazalarda trafik kuralımı hiçe sayanla birlikte trafik kurallarına riayet eden de zarar görüyor. Trafik magandaları inşallah en kısa zamanda geberir gidersiniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR