23 Nisan 2024 Salı

YİNE ACI YÜREĞİMİZ YANDI !

YİNE ACI YÜREĞİMİZ YANDI !

Isparta

Ankara'a a Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan polis memuru 53 yaşındaki Akif Altay'ın cenazesi Burdur'da toprağa verildi

Ankara'daki darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda çıkan çatışmada özel harekat polisi Akif Altay ağır yaralandı. Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Akif Altay şehit düştü.  Isparta Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olup geçici görevle Ankara'ya giden Burdur'un  Çeltikçi İlçesi'ne bağlı Güvenli Köyünüfusuna kayıtlı olan, evli 3 çocuk babası Altay''ın cenazesi Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Burdur'daki baba ocağına getirildi. Burada Vali Şerif Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Emniyet Müdürü Eyüp  Özüdoğru ve Müftü Hıdır Bayrak ile yakınları ve ailesi tarafından karşılanan şehit için dua edilerek helallik alındı. Akif Altay'ın cenazesi daha sonra Burdu rBelediyesi morguna götürüldü. Bu sırada fenalaşan bir yakınına sağlık ekipleri müdahale etti.

 

ANNESİ GÖZYAŞI DÖKTÜ

 

Akif Altay'ın annesi Fadime Altay'ın bir süre önce eşini kaybettiği ve Burdur'da tek başına yaşadığı belirtildi. Anne Altay, çocuğunun cenazesine bakıp gözyaşı döktü. Cenazeyle birlikte Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, şehidin eşi Gülsüm, çocukları Muhammet, Niyazi ve Aslı da Burdur'a geldi. Akif Altay'ın cenazesi Burdur Ulu Cami'de öğle vakti kılınan namazın ardından Güvenli Köyü'nde toprağa verildi. Şehidin cenazesine TBMM Plan veBütçe komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç de katıldı.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR