25 Nisan 2024 Perşembe

YILLAR SONRA BEDRE PLAJI TEMİZLENDİ

Eğirdir Kaymakamlığına 3 gün önce başlayan Abdullah AKDAŞ Göreve Başlar Başlamaz Yüz Karasını Ortadan Kaldırdı.

Isparta
Isparta Basını olarak yıllardır defalarca yazmamıza rağmen İl Özel İdaresi başta olmak üzere, Eğirdir Belediyesinin Başkanları ve hiçbir yetkili özellikle yaz aylarında binlerce vatandaşımızın ziyaret ettiği Bedre Plajına gelerek geri dönüyorlardı. Pislikten  adeta görünmez hale gelen Bedre Plajı şimdi pırıl pırıl.

Bu kötü görüntüye duyarsız kalamayan Eğirdir'in yeni Kaymakamı Abdullah AKDAŞ  göreve başlar başlamaz İlçenin yıllardır yüz karası olan ve halkın tepkisine yol açan Bedre Plajını dün itibariyle verdiği ilk talimatla  Eğirdir Belediyesi, Barla Belediyesi ve Eğirdir Kaymakamlığı işbirliği ile  kendiside çalışmalara katılarak temizletti.

Yeni Kaymakam Abdullah AKDAŞ’la Eğirdir’in başta Turizm olmak üzere bir çok konuda atılım yapması ve Eğirdir’in layık olduğu yere ulaşması bekleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mavi çakmakçı

28 Ağustos 2016 Pazar 14:15

Piknige geldik ve ayni seyden sikayetciyiz yani kasintidan. Sebebi nedir bilen varsa yanit alabilirmiyiz.su an piknik yapmadan ayriliyoruz.

Adem

31 Temmuz 2016 Pazar 10:47

Emeyi geçenlere teşekkürler ama henüz tuvaletlerin bazıları açık degil kaydıraklar açık degil girişte ücret ödeniyor karibime giden tuvaletler ücretli olması

hale

19 Temmuz 2016 Salı 12:38

arkadaşlar pazar günü bedre plajındayık.Gölden çıkan herkesi bir kaşıntı aldı iki gündür hastanelerdeyiz yetkililerin buna bir çare bulmalarını istiyoruz.

Yaşar Tülü

29 Temmuz 2015 Çarşamba 00:18

Temizlik ve ilginize teşekkürler. Ancak; Tuvalet yok, su yok, görevli yok, can kurtaran yok. Giriş ücreti olsa da insanlar daha medeni bu imkanlardan faydalansa...

Eğirdir de temiz olmalı...

27 Temmuz 2015 Pazartesi 12:43

Pazar günü Eğirdirdeydik.. Piknik yapacağımız yeri kendimiz temizledik. Üstelik içki şişeleri vardı. Eğirdir belediyesi emniyeti uyuyor mu ne. piknik alanlarında içki içmek yasak değil mi..?

Feden buyuk

25 Temmuz 2015 Cumartesi 14:22

Tebrikler sayin kaymakamimiz.Sayin kaymakam bey Allah rizasi icin birde dogalgaza el atin.bakiniz kisin plaj mahallesinin heryeri is pas oluyor.Dogalgaza Yalvac kavusuyor darisi Egirdirin basina.

gülten çakmakçı

25 Temmuz 2015 Cumartesi 13:00

ben ankarada yaşıyorum.ve ıspartalıyım bedre plajının temizlenmesine gerçekten sevindim.ama egirdir ve bedre sadece temizlenmekle kalmamalı diye düşünüyorum.bu doga güzellik inanın her yerde yok göl kenarına cafeler açılmalı.turizm için bence çok şey yapılabilir.hep derim bu göl ankarada olsaydı acaba melih gökçek burayı harika yapardı diyee lütfen sizlerde bişiler yapınki gelişşsin..

rıdvan uysal

25 Temmuz 2015 Cumartesi 07:12

tuvalet yok

ıspartalı

25 Temmuz 2015 Cumartesi 01:04

sayın akdaş yıllardır ısparta basını yazmış il özel idaresi başta olmak üzere hiç yetkili ilgilenmemiş yazıyor haberde özel idare sekreterliğiniz zamanında bu konudan haberiniz yokmuydu varsada daha önce bu konuyu çözmeye çalıştınızmı neden şimdiye kadar yetkiler elinizdeyken neden çözülmedi

Hüseyin yıldırım

24 Temmuz 2015 Cuma 23:58

tşk ederiz kaymakam Bey e :) eline yüreğine sağlık

ispartali çelik

24 Temmuz 2015 Cuma 20:02

bayramda il dışından gelen misafirimle gittik oturacak yer bulamadik her tsraf harabeye dönmüştü iyiki kaymakam bey bu işe el atti ıspartalilar adina çok teşekkür ederim

sengetli

24 Temmuz 2015 Cuma 16:53

helal olsun sayın kaymakama.helal.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR