20 Nisan 2024 Cumartesi

YILAN HİKAYESİ OLAN ITKM'DE ŞOK GELİŞME

YILAN HİKAYESİ OLAN ITKM'DE ŞOK GELİŞME

Isparta

Yapımı yılan hikayesine dönen ITKM’de şok gelişme… yaşandı yıllardır bitmeyen bir ITKM  yeniden ihaleye çıkılacak 

 Isparta Belediyesiyüklenici firma Kadıahmetoğlulları’na tek taraflı fesih ihtarnamesi gönderdi.İhtarnameye göre 26 Ağustos tarihine kadar herhangi bir anlaşma sağlanamazsaIsparta Belediyesi Kadıahmetoğlulları ile arasındaki sözleşmeyi feshedecek. Sözleşmeninfeshinin ardından ise yeni bir süreç başlayacak. Isparta Belediyesi yeniden birihaleye çıkacak. İhaleyi alan firma ise Kadıahmetoğlullarına bugüne kadaryaptığı harcamaları ödeyerek projeyi yeniden başlatacak.

 

Kulis bilgilerine göre ise 26 Ağustos tarihine kadarKadıahmetoğlulları ile Isparta Belediyesi arasında herhangi anlaşmanın mümkünolmadığı belirtiliyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Koyu bi mhp ci olarak

15 Ağustos 2015 Cumartesi 02:13

Öncelikle müze isparta oteli projesini ve otoparkları araştırın sonra kentleşme projesine başvuran inşaat firmalarından birileri ile olmadı toki firmasından birileri ile görüşün kadıahmetoğullarından arayın fitmaya rica edin görüşün " syn ziya ben sizin gelmenizi istedim ama bu kadar da yüz kara cıkartılmal " bu partiye bu verdiğim emeğe ve SYN TÜRKEŞİN EMANETİ OLAN MHP NİN ADININ KULLANILMASINA YAZIK . ARTIK KUL HAKKINA GİRME BE ADAM YATACAK YERİN YOK.snn gblr yzndn mhp oy sevdm ytıo içimde!!!

sengetli

13 Ağustos 2015 Perşembe 09:47

eski çarşamba pazarını geri istiyoruz..ne bu arkadaş.o diyo aybatılı.o diyo balaban.o diyo günaydın.ne bu ya. yazık yazık.eski çarşamba pazarı ne güzeldi.şimdiki hali rezillik.

ıspartalı

12 Ağustos 2015 Çarşamba 18:44

Çok bekleyin bitcek diye......

vatandas

12 Ağustos 2015 Çarşamba 17:18

RIVAYETE GÖRE ORADA VAKIF TOPRAKLARI VARMIS;BELKIDE ORADA ISGAL EDILEN VAKIF TOPRAKLARININ LANETIDIR BU NE MALUM! VAKIF VAKF ETMEK HALK DILINDE ; DÜNYA DURDUKCA DURACAK BAGIS DEMEKTIR! HALK BUNU BÖYLE KABUL EDEREK ARAZILERINI BAGISLAR YOKSA MÜMKÜNMÜ? BU SEBEBLE DURUP KALMASIN ORADA ISLER!

DEDEM

12 Ağustos 2015 Çarşamba 14:16

RAHMETLİ DEDEM BANA DERDİKİ:: BAK OĞLU YAPTIĞIN VE ÇALIŞTIĞIN İŞE DİKKAT ET EĞER HAKKINI VEREMEZ İSEN ÇOKKKKKKKKKK YORGAN YIRTARSIN ÖLÜMÜN BİLE ZULUM İÇİN DE OLR DERDİ....

cikar

12 Ağustos 2015 Çarşamba 12:57

...Oyla. huyla. boyla. vaybe olan isartamiza .zulum dun bugun idareciler .ikicihandada millet yakanizda kanser oldu artik sifa bulur insallah ispartam

HALK

12 Ağustos 2015 Çarşamba 09:55

BU BÜYÜK VEBALDİR.ITKM OLSUN BÖLGE HASTANESİ OLSUN..HEP İYİ GİTMEYEN DURUMLAR VAR..ALLAHA ŞÜKÜR BEN OY VERMEDİM..YUSUF ZİYA BEYİ OY VERENLER VE SEÇENLER DÜŞÜNSÜN...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR