18 Nisan 2024 Perşembe

Yeter.....Yuh..ARTIK...vatandaşa şok fatura...

Isparta'da bir elektrik abonesine gelen fatura şok etkisi yarattı. 2 aylık fatura bir arada gelince ev sahibi şaşkına döndü. Gelen fatura ise tam 78 BİN 174 TL.

Isparta

Isparta , Antalya  ve Burdur'da son aylarda bir çok bölgede sık ve uzun süreli Elektrik faturası şoku yaşanıyordu. Bu sefer Isparta'da Doğancı Mahallesin'de 2413 sokakta bulunan bir aboneye gelen fatura şok etkisi yarattı. Edinilen bilgiye göre, Fatura tutarı 78 174.60. tl‘yi Elektrik faturası gelince  Vatandaş evimi satsam ödeyemem dedi . Bu Duruma vatandaş isyan etti .yarından itibaren düzeltmelerini isteyeceğim' dedi

İŞTE O ŞOK FATURA 



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

silmek

30 Ocak 2015 Cuma 08:32

zam yok diyorlar 2014te 0.36 ile kwh çarpılıyordu 2015te 0.39 la ucundan azıcık heralde ... bizimkinide sildiler ama hala sorun devam ediyo ben bıktım uğraşamıcam ne halleri varsa görsünler

sormazlar mıııııı

29 Ocak 2015 Perşembe 23:24

ey ıspartalı abartmıyorum faturalar sorumlu bölüme gidin insanların halini bir görün aynı faturayı ikikez yazmalar tutarı yüksek yazmalar sayaçları karışık takmalar vs yaallah aşkına işinizi güzelce öğrenin öyle yapın bu insanların zamanını parasını heba etmeyin allah sorar YERİN ÜSTÜNDE ELETRİK VADANDAŞI ÇARPAR AMA UNUTMAYIN ALTINDADA KİM ÇARPILIR BİLİNMELİ

Niyazi Kıvılcım

29 Ocak 2015 Perşembe 22:56

2015/01 dönemi için zamlı fatura tanzim edilmemiştir.2014 fiyatları halen yürürlüktedir. Ayrıca, kademeli fatura uygulaması 15 yıl önce kaldırıldığı için uygulanmamaktadır. Çıkan faturalara önceden bir gecikme zammı uygulanması mümkün değildir. Ödeme güçlüğü duyan abonelerin CLK Akdeniz Elek.Satış A.Ş. müracaatları halinde, yardımcı olunmaktadır.Taleplerin karşılanması için;okuma tarihleri bir defaya mahsus Şirketimizce yeniden belirlendiğinden,tüketimler 31-60 gün arasındadır.

Niyazi Kıvılcım

29 Ocak 2015 Perşembe 22:38

28.01.2015 tarihinde okuyucu sayacı okumuştur. Çıkan faturanın yüksek olduğunu görünce, aboneye tebligat yapılmamıştır.Okuyucu, çıkan faturanın iptal edilmesi ve durumun incelenmesini Müdürlüğümüzden istemiştir. Yapılan ön incelemede sayacın arızalı olması nedeniyle, hatalı faturanın çıktığı anlaşılmıştır.Hatalı fatura bu nedenle 29.01.2015 tarihinde iptal işlemine tabii tutulmuştur.Tebligat yapılmadığından ödeme yükümlülüğü yoktur.Gelecek sayaç raporuna göre fatura tanzim edilecektir.

Erol TÜRKÖZMEN

29 Ocak 2015 Perşembe 19:16

Habere konu olan yüksek tutarlı fatura hatalı üretilmiş, endeks okuyucu eleman tarafından, hatalı olduğu fark edilen fatura aboneye verilmeyerek,ertesi gün iptal edilmiştir.Haberde gösterilen resim bu faturaya ait olmayıp; sisteme girebilen bir ödeme merkezinin fatura sorgulama çıktısıdır.Aboneye verilmeyen hatalı fatura ile ilgili müşterimize ödeme yükümlülüğü getirilmemiştir.Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

VATANDAS

29 Ocak 2015 Perşembe 09:56

HANGI SIRKETMIS SUNU TAM TESHIR ETSENIZDE , MILLET ONA GÖRE TEDBIR ALSAKYA ! FATURAYI DAHA ACIK RESMINI GÖSTERINIZ BÖYLE NE FATURASI NE TUTARI BELLI DEGIL !

veli

29 Ocak 2015 Perşembe 08:21

asgari ücret ile calısan bırı bu iki aylık faturayı nasıl yatıracak sızın sıkıntınız ne ya tarihleri altüst ettınızneden heray düzenlı okutmuyorsunuz sebebi akp zam verecek diyemi bekliyordunuz birde şimdi güncelleme yaptık kardeşim telefon numarası tc var ama vergi numarası olacakmıs yazıklar olsun yazık yaşlısı var hastası var bırakın artık güncelemeyı filanvatandaşa eziyet SİZİN BASINIZ DAKİLERİN TUZLARI OKADAR.

Erol TÜRKÖZMEN

29 Ocak 2015 Perşembe 19:26

Değerli Müşterimiz;Müşterilerimizin faturalarını daha rahat ödemeleri için, bir defaya mahsus olarak, okuma tarihlerinde düzenlemeye gidilmiştir.Yüksek gelen faturalar için ödeme kolaylıklarından faydalanmak amacıyla veznelerimize başvurabilirsiniz.Faturaların zamlı gelmesi kesinlikle söz konusu değildir. Vergi numarası; ticari ve tüzel kişi müşterilerimizden talep edimekte olup; TC NO gibi yasal bir zorunluluktur.Bilgilerinize arz ederiz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR