20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Dek…

CHP Milletvekili Aday Adayı Mükerrem Selçuk, çok sayıda partilinin katılımıyla seçim bürosunu açtı…

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı MükerremSelçuk, seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmaya Ahmed Arif’in ‘Anadolu’şiirinden dizelerle başladı.

 

Selçuk konuşmasında “Dostlarım, kardeşlerim; siyasete nedengirdin diyorlar. Biz siyasetin içinden hiç çıkmadık ki girelim. 1975’lerdenberi siyasetin ve Isparta’nın içinde yaşarız. Isparta ve Ispartalıyla beraberağlar beraber güleriz. Cumhuriyetin temel değerlerini elimizdengeldiğince,dilimiz döndüğünce korumaya çalışırız. İnsanlarımızın ve ülkemizinçağdaş bir yaşama seviyesi, evrelsel değerler ölçeğine ulaşmasının mücadelesiniveririz” dedi.


 

Mükerrem Selçuk konuşmasında “Ülkemizin temel sorunuişsizlikle uğraşacağımıza yok başkanlıktı, yok saraydı, yok merkez bankasıfaizleriydi gibi sunni sorunlar yaratarak gündem değiştiren politikalara aletolmayan yeni bir politikacı ve vekil olmayı arzu ediyoruz. Vaatlerle değilicraatlarla konuşacağız. Hakkın, hukukun, adaletin ve devletin temeldeğerlerinin korunması için çalışacağım. Her şey Isparta ve Ispartalılar için.Bugüne kadar yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” diye konuştu.

 

Seçim bürosu açılışında konuklarına helva ikram edenMükerrem Selçuk’u İl Başkanı Senayi Demirkol, İl ve ilçe yöneticileri, çoksayıda aday adayı, partililer ve vatandaşlar yalnız bırakmadı





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

valid

14 Mart 2015 Cumartesi 12:19

chp ,vitrininde genelde aktif yaştaki insanları göremiyoruz.

gül diyarı

13 Mart 2015 Cuma 20:50

ben chp li degilim mükerrem abimiz davasının çilesini çekmiş halk adamı bütün kesimlerle barışık herkesin işine koşan bir insan evladı bütün partilerin adaylarına bakın eli çantalı iki gün sonra hepsi kaybolur bu seferde mükrrem selçuk.a verelim diyorum selamlar.

hahaaha

13 Mart 2015 Cuma 18:52

boşuna uğraşmayın chp sizden sürü çobanı bile olamazsınız

mehmet d.

17 Mart 2015 Salı 14:38

haha arkadaş siz gibiler halkı koyun gibi gördüğünden mükerrem bey gibi insanları öcü görürsünüz size ne kadar para nekadar ayakkabı kutusu okadar insanlık dimi .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR