27 Nisan 2024 Cumartesi

YEREL MEDYADAN BAŞKAN GÜNAYDIN'A TEŞEKKÜR VE DESTEK MESAJI

YEREL MEDYADAN BAŞKAN GÜNAYDIN'A TEŞEKKÜR VE DESTEK MESAJI

Isparta

Yerel medyadan Başkan Günaydın’a teşekkür ve destek mesajı

Başkan Günaydın: Gönlümü, cesaretimi, moralimi hizmet etme aşkımı daha da yükseklere çıkardınız

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve şehirde yayın yapan bazı yerel medya kuruluşlarının sahipleri ve temsilcileri Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek, bugüne kadar yerel basına verilen desteklerden dolayı teşekkür ederken, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde başarı dileklerini ifade etti destek mesajında bulundu.  Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Sizlere saygı duyuyorum. Böyle bir dürüst ve özgür basın olmasaydı, kamuoyuna yansıtmak istediğimiz konuların birçoğunu belki de yansıtamazdık, eksik kalırdı. Gönlümü, cesaretimi, moralimi her şeyden önce hizmet etme aşkımı daha da yükseklere çıkardınız” diyerek verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede konuşan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şevket Karahan, “Sevgili belediye başkanım Isparta yerel gazete sahipleri olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Isparta halkı adına da yapmış olduğunuz hizmetleri en iyi şekilde aktarmaya çalışıyoruz, bizim asli görevimiz bu. Bu görevimizi yaparken de sizin de bildiğiniz gibi ülkemizde yaşanan kriz maalesef sektör olarak en çok bizi etkiledi. Kâğıda yaklaşık yüzde 400 oranında zam geldi. Tarihte ilk kez böyle bir şey oluyor ve bizleri inanılmaz derece de zor duruma düşürdü. Isparta yerel medyası olarak çok zor günler geçirdik. Bütün yapılan hizmetlerde yerel medyanın Isparta’ya katkısı büyüktür. Biz her zaman Isparta adına taşın altına elimizi koyduk. Hizmet etmeye de devam edeceğiz. Bizlerin yanında olmanız küçümsenemez. Yerel medya çalışanları olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz, bundan sonra yapacağınız çalışmalarla ilgili yapılacak seçimler nedeniyle sizlere başarılar diliyoruz. Biz Isparta adına kim ne yapıyorsa her zaman arkasında olduk, dolayısıyla sizin yaptığınız ve yapacağınız hizmetlerle ilgili de her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Isparta Belediyesinin yapmış olduğu bütün hizmetleri kamuoyuna da en iyi şekilde aktarmaya devam edeceğiz”  dedi.

Oluşum Gazetesi ve bomba32.com haber sitesi imtiyaz sahibi Tarkan Çetin de ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Siz 2 yıl önce bizleri kabul ettiğinizde, ‘basının özgür olması’ vurgusunda bulunmuştunuz. Siz 3 dönemdir belediye başkanlığı yapıyorsunuz. Yaptığınız projeler, işler, sokağın huzuru, esnafın memnuniyeti ortada. Kimse kusura bakmasın Yusuf Ziya Günaydın bu memlekette huzuru, barışı, birliği ve beraberliği getirdi. Siz yine o günlerde ‘siz özgür basın’ olun demiştiniz. Sizlerde bu süreçte bizlere her zaman yakın oldunuz, destek verdiniz. Bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Genelde bakıldığında, hizmetlere bakıldığında da biz yanlış bir şey yaptığımıza inanmıyoruz. Sizi canı gönülden destekledik, arkanızda durduk, sizin dürüstlüğünüz, sizin saygınlığınız, kamuoyunda fazlasıyla biliniyor. Bizde bildiğimiz için hep sizlerle birlikte olduk, bu seçimde de inşallah Allah yardımcınız olur, inşallah bir dönem daha Isparta’mız için tekrar gelirsiniz, bunu ben canı gönülden diliyorum. Başarılar diliyorum, hakkınızda ne hayırlıysa o olsun temennilerinde bulunuyorum”

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Bütün samimiyetimle ifade ediyorum ki, ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar çok güzel sözler söylediniz. Isparta basını olarak başarılısınız. Bugüne kadar da hep doğrunun ve iyinin yanında oldunuz. Özgür basın anlayışını daha da güçlendirdiniz. Arzuladığım o güzel olayı, özlemi de sizler benliğinizde yaşıyorsunuz. Böyle bir basına sahip olduğumuz için çok seviniyorum. Yerel gazete sayının fazla olması da hoş bir şey. Özgür basın ile ilgili olarak, ifadelerimizi rahatlıkla yapabiliyoruz. İşte bu da pahası biçilmeyen bir değerdir, karakterdir, önemdir. Sizlerin de özgür olduğunuz ve bundan sonra da özgür olacağınızı bildiğim için şimdiden tekrar teşekkür ediyorum. Sizlere saygı duyuyorum bunu ifade etmek istiyorum. Ziyarette çok güzel düşüncelerinizi ifade ettiniz. Mütevaziliğinizden dolayı da teşekkür ediyorum. Böyle dürüst bir basın olmasaydı, kamuoyuna yansıtmak istediğimiz konuları belki de yansıtamazdık, eksik kalırdı. Bu ziyaretinizi önemli buluyorum. Gönlümü, cesaretimi, moralimi her şeyden önce hizmet etme aşkımı daha yükseklere çıkardınız. Isparta’nın hizmetçisi olmayı şeref kabul eden bir kişiyim. Allah için hizmetin de şevkini artırdınız. Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı da tekrar teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Ziyarete Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şevket Karahan, Oluşum Gazetesi ve bomba32.com haber sitesi sahibi Tarkan Çetin, Demokrat, İlke ve Objektif Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Emre Altuğ, Nokta Gazetesi Mustafa Baş, Manşet Gazetesi Sahibi Hakan Yaman, Çözüm Gazetesi Sorumlu Müdürü Sümeyra Akpınar, gazeteciler Onur Bedir, Yasin Şişman katıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Soner nerede

29 Aralık 2018 Cumartesi 13:44

Soner nerede kimi destekliyor? Bu kadar medya mensupları YZG diyorsa boşa başka yeri destekleme

mehmet boyacı

29 Aralık 2018 Cumartesi 09:42

tum basın mehsuplarına teşekkür saygılarımızla

Ali

29 Aralık 2018 Cumartesi 08:28

Reklamlar gece bahçeye çıksa hemen gazetecinin haberi oluyor.reklamlardan önce iş yap.otoparklar rezil durumda adam gibi yazan gazeteci gördünüzmü

beş

28 Aralık 2018 Cuma 23:51

şükrüye dikkat yousa ısparta bi 5 senede daha şükür edemez :) ( duyduğuma göre eski fetöcüymüş arkadaş ) :)

VESİLE

28 Aralık 2018 Cuma 23:15

değerli başkanımızın sonunan kadar yanındayız BENİM BAŞKANIM YSUF ZİYA GUNAYDIN

Ispartanın bekçisi

28 Aralık 2018 Cuma 16:47

Dürüst olan hep kazanır işte ıspartanın beyin takımı gazetecilerinin cümleleri ortada para versen söyletemezsin teşekkürler arkadaşlar dürüst olan adamın yanında olmanızdan dolayı bu teşekkür ıspartamız 20 yıl daha geriye gitmesin bitirsin adam şu projeleri işleri hakkını helal et başkanım ısparta için epey yoruldun ama değdi inan ısparta güzelleşti kendini aştı artık

Sata sata bitiremediler!

28 Aralık 2018 Cuma 14:48

Ne oldu şeker fabriksı özelleştirmesi! Neydi bu yabancıya satma merakı! İzin vermediler yerel belediyelerin ihaleye girmesine izin vermediler!

Alp

28 Aralık 2018 Cuma 14:47

SSB kızmasın bu fotoya. Çarıksaraylılar falan YZG nın yanında...

Kâğıt fabrikalarının özelleştirilmesi!

28 Aralık 2018 Cuma 14:30

İLK KAĞIT FİRMASI'NI ÖZELLEŞTİRMESİNİN SONUCU BU! ÇİNDEN KAĞIT İTHAL EDEN BİR ÂİLE BİR SENE İÇİNDE BAYİLERİ ÇOĞALTTI! BİRİLERİ BU TİP KIRİZLERDEN ZARAR GÖRÜRKEN, BİRİLERİNİN SERVETLERİNİ KAT KAT ARTIRMALARIMIDIR ADALETLE KALKINMAK?

Isparta

28 Aralık 2018 Cuma 14:25

Bizlerde Isparta halkı olarak daha güzel ve huzurlu bir Isparta için Çalışan Başkana ve yerelmedyamıza teşekkürlerimizi ileti, Allah memleketin ve millet için çalışan hepinizin yar ve yardımcınız olsun. Âmin.

Ayşe...

28 Aralık 2018 Cuma 14:16

Sarı bluzlu hanımın yanındaki bey bekar mı? Hiç fena durmuyor. Bekarsa talibim.

Garip

28 Aralık 2018 Cuma 13:07

Ispartanın en zengini

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR