29 Mart 2024 Cuma

Yerde cansız halde bulundu

Yerde cansız halde bulundu

Isparta

HABER/FOTO: Nurettin ARKAN ÇINARALTI HABER

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde eşinden ayrılan ve uzun zamandır yalnız yaşadığı öğrenilen 57 yaşındaki Hasan Hüseyin Selver evinde ölü bulundu. Marangozluk yaparak geçimini sağlayan 3 çocuk babası şahısın en son Pazartesi akşam saatlerinde görüldüğü öğrenildi.

İlçenin Sofular Mahallesi’nde Selver Sokak 6 numaralı babadan kalma 2 katlı eski evde yaşayan şahısın evin odalara açılan balkon bölümünde yüzükoyun yatar vaziyette ve ayakları balkondan dışarıda yatar vaziyette görülmesi üzerine komşuları 112’ye haber verdi.

Olayın haber alınması üzerine Acil Çağrı Merkezi belirtilen adrese sağlık ekibi ve polisi yönlendirdi. Eve giren sağlık ekipleri şahısın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis cesedin çevresinde ve evde geniş çaplı tarama yaptıktan sonra Savcının talimatı ile cenaze Yalvaç Belediyesi aracı ile Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Şahısın ölüm nedeninin yapılacak otopsiden sonra belirleneceği bildirilirken konuyla ilgili olarak Savcılık soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sinan Altunay

17 Mayıs 2017 Çarşamba 14:27

Mahallemizin güzide saygın abilerinden biriydi Mekanı cennet olsun Allah varsa günahlarını affetsin İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR