20 Nisan 2024 Cumartesi

Yenişarbademli’ye müjde

Yenişarbademli’ye müjde

Isparta

Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğü, Yenişarbademli’yi adeta hizmet yağdıracak. Hedef öncelikle ilçedeki Şehit Hüseyin Gökhan Eriç göledinin tamamlanması. Ardından tarım arazilerinin kapalı devre sistemiyle sulanması planlanıyor. İşte tam bu noktada projelerin hayata geçirilmesi adına ilçenin tüm seçilmişleri bir araya gelerek, DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne bir çıkartma yaptılar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gülay Eroğlu

10 Şubat 2016 Çarşamba 15:21

BU GİBİ GÜZEL HABERLERE ÇOK SEVİNİYORUM. BEN BİR YENİŞARBADEMLİ AŞIĞIYIM. DOGASI,HAVASI,SUYU,YAYLALARI,ORMANLARI,GÖLÜ,TABİAT GÜZELLİKLERİ GERÇEKTEN MUHTEŞEM.EN ÖNEMLİSİ PINARGÖZÜ MAGARAMIZ BİLE ADIMIZI DÜNYAYA DUYURMAYA YETER. AMA BURADA YAKINDA EVLERİN BİR ÇOĞU KAPANIP GİDECEK.EN KISA ZAMANDA BİR ÇOK YENİŞARBADEMLİ HALKI BABA OCAKLARINA GERİ DÖNERLER Kİ NÜFUS SAYIMIZ ARTAR.BU ANLAMDA TARIM ALANLARI DA BOŞ DURMAZ DA İLÇEMİZE EKONOMİK KATKI SAĞLANMIŞ OLUR. .

gülay eroğlu

10 Şubat 2016 Çarşamba 14:58

Bu iyi bir proje. Ancak bir de bütün Yenişarbademli dışında yerleşmiş olan emeklileri bu ilçeye geri dön projesi olsa ne iyi olurdu. İlçede herkes yaşlı ve hiç genç yok. Herkes çalıştığı ve emekli olduğu yerde kalmış.Bir an evvel kentte geri dönüş için çalışmalar olmalı.Bu güzelim ilçe hep köyden kente göç yaşadı yıllarca.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR