27 Nisan 2024 Cumartesi

YENİŞARBADEMLİDE KORKUNÇ OLAY

YENİŞARBADEMLİDE KORKUNÇ OLAY

Isparta

ISPARTA’NIN Yenişarbademli  ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, olay henüz  ismi öğrenilemeyen bir şahıs evine giderken kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından öldürülesiye darp edildi. Şahısı darp ettikten sonra bileklerini kesip daha sonrada kulaklarını ve burnunu kesip atanlar olay yerinden kaçtı. Olayı duyanlar tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler yaralıyı Şarkikaraağaç devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan müdahalenin ardından Isparta ya sevk edildi olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AYRINTILAR BOMBA 32 DE BİZDEN AYRILMAYIN 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GÜLAY EROĞLU

13 Kasım 2014 Perşembe 11:40

İnsanlık dışı bir davranış bu. Nedir ki bu husumet, neyi paylaşamıyoruz? İnsanlar iletişim kurarak, konuşarak sorunlarını çözmeyi neden bilemiyorlar. Daha da olmadı ADLİYE de insanlar hakkını aramalıydı. Böyle kavgalı döğüşlü olaylara başvurmamak gerekir.

118

14 Kasım 2014 Cuma 15:17

Gülay Hanmefendi siz sosyolog falan mısınız? Demek ki adamın kuyruğuna basmışlar ki böyle olmuş..Tabiki bu derece şiddet iğrenç ama sizin gibi düşünmeyle olmuyor bu işler...

çok kötü bir olay.

13 Kasım 2014 Perşembe 08:58

Böyle olayları duymak beni üzüyor. Yaralımıza acil şifalar dilerim. Aslında dayakla hiçbir şey halledilemez. Bu bir şiddet olayıdır. Her ne olursa olsun, böyle olmamalıydı. İsmi yazmıyor ama çok acı bir durum. Neyi paylaşamıyoruz ki? Bu olayı yapanları şiddetle kınıyorum.

mustafa zeybek

13 Kasım 2014 Perşembe 18:24

sucu ne acaba belkide namus meselesi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR