26 Nisan 2024 Cuma

YENİŞARBADEMLİ TEŞKİLATINDAN BAŞKAN ALİ BOLAT’A ZİYARET

YENİŞARBADEMLİ TEŞKİLATINDAN BAŞKAN ALİ BOLAT’A ZİYARET

Isparta

AK Parti Yenişarbademli Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet ÖZATA, AK Parti ilçe Teşkilat Başkanı Osman Tiryaki, Kadın Kolları Başkanı Remziye TİRYAKİ, Gençlik Kolları Başkanı Tayfun GÜNAYDIN ve Belediye Meclis Üyesi Arif ÇANKAL ile İl Genel Meclis Üyesi, AK Parti Grup Başkanı Nail yaşar AKGÜL, İl Genel Meclis Başkanı, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı ve Davrazspor Kulüp Başkanı Ali BOLAT’I makamında ziyaret ettiler.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduktan sonra  ziyarette Başkan Ali BOLAT ve ÖZATA, birbirlerine başarılar dilerken, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerin memleketimize milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yenişarlııı

01 Şubat 2019 Cuma 23:32

Adamın biri önce adam ol Musa macit in intikamını almak için çalışıyoruz diyen insanlara biz oy vermeyiz bide adayın sağolsun kardeşi var geçen seçimdeki zıplıyıp duran insanı aratmıyor

Adamınbiri

20 Ocak 2019 Pazar 13:07

Ufacık memlekette aşağı mahalle yukarı mahalle kavgası yapıyorsunuz. Adam gibi memlekete kim hizmet edecekse vizyonu geniş, dirayetli ,genç hitabet gücü yüksek isterse Yenişarbademlili olmasın eğitimli olsun herkese ulaşabilen biri olsun yeter. Haluk musun nesin ilkönce Yenice demeyi öğren.

Ak sevdalı2

01 Aralık 2018 Cumartesi 11:50

İlçe başkanı hazır görmüyonuzmu Osman tiryaki o koltuğu alacak başka yolu yok o almazsa çoban Ali alır

Ey Gönül

28 Kasım 2018 Çarşamba 22:30

Ben çok aday ve adayları gördüm zihniyeti bozuk ancak bakıyorumda yeniceli ayrımı yapılmaktadır.adam gibi adamdır yenice mahallesinden çıkan aday bu böyle biline.Ispartalı ve haluk doğrucu rumuzlu kişiler sizler geçen dönemde kime oy verdiniz.ikilik yaratmak için elinizden geleni yapıyorsunuz yenişar kaybediyor bir avuç insan kaldık burada yaşamamayan anlamaz hanyadan konyadan işinize bakın.

Ispartalı

27 Kasım 2018 Salı 20:28

Haluk bey doğru söylüyor görülmüşü yok hiç. Yenice mahallesinin yeri 3 veya 4. Sıra Meclis üyeliğidir. Yenişarbademlide adammı kalmadı

Yenisarbademlili

27 Kasım 2018 Salı 20:04

Eyyy vatandaş haluk bey yenice mahallesi derken yunanistan dan bahsedermis gibi konuşuyorsun bu ülkede aşağı mahalleden aday yada yönetici çıkmaz diye bir kanun cikti da haberimiz mi yok ....gidin işinize cahil cahil konusmayin

Haluk dogrucu

27 Kasım 2018 Salı 19:02

Merkezde adam yokmuş gibi gençlik kolları başkanı yenceli bel.başkan adayı yenceli ilçe başkanlıgıyla parti binasınıda yenceye verelim olsun bitsin !

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR