23 Nisan 2024 Salı

YENİ YILINIZ DAİMA HUZURLU OLSUN

YENİ YILINIZ DAİMA HUZURLU OLSUN

Isparta
BAŞKAN BOLAT'TAN MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ VE VALİ GÜNAYDIN'A HİZMET TEŞEKKÜRÜ 
İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, 2016 yılında yapılan Hizmet ve desteklerinden dolayı, Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür etti. 
Yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Başkan Bolat, “Acısı, tatlısı ve mutluluklarıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2016 yılında cereyan eden terör saldırıları ve hainlerin 15 Temmuz’daki kalkışması, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ‘tek vatan, tek millet, tek bayrak ve tek devlet’ ülküsünde kenetlenen aziz milletimiz tarafından gerekli cevap verilerek bertaraf edildi” dedi.
BİZİ BÖLMEDİ BİRLEŞTİRDİ 
Bolat, “Sayın Valimiz Şehmuz Günaydın göreve başlamasının ardından Isparta’da birçok şey değişti. Hain darbe girişimin önlenmesinde otobüslerin yakın talimatıyla bizleri daha çok birleştirdi. Sayın Valimiz Isparta Davrazspor’a Destek çıkarak Isparta’mıza yıllar sonra heyecan kazandırmıştır. Gerçekten halkın Valisi olduğu görülmüştür Isparta halkı adına teşekkürlerimi sunarım. 
Sayın Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise Isparta İl Özel İdaresi Bütçe katkılarıyla köy merkezdeki vatandaşımızın için araç ve gereç katıklarıyla daima bizlere desteklerini esirgemedi. Isparta’mız için şehir hastanesi Türkiye ‘de göz bebeği olan şehir hastanemizi Isparta halkı için her zaman daha iyi işler yaptığını gördük. Bu yüzden Sayın Valimize Sayın Vekilimize 2016 yılında desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Ayrıca 2016 yılında yaşanan bu olaylar ülkemizi daha çok birleştirdi diyen Başkan Bolat, “Terör ve hain saldırıların Tek Vatan, Tek Millet diyerek cevap verdik. Bu zor günlerde kenetlenen aziz milletimiz birlik ve beraberliğinin en güzelini sergileyerek dünyada eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlık destanı yazmıştır. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız etrafında kenetlenen milletimiz yaşanan tüm oyunlara ölümü göze alarak dur demiştir." dedi
HUZUR DOLU BİR YIL OLSUN 

 Başkan Bolat, “2017 yılının öncelikle dünyamıza ve ülkemize huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyor, kıymetli hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum" dedi. 

                                                                                          İL GENEL MECLİS BAŞKANI ALİ BOLAT 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sağlıkta ihraçlarda soru işareti,

30 Aralık 2016 Cuma 12:50

anlamadık 1 şey, valilikçe açığa alınan 2 sağlıkçıdan biri göreve döndü , biri ihraç, aaaa 2 sininde çocuğu okula gidiyo başka şeyde yok- ilkginç dmei, daha da ilgincini söyleyem, çocuğu okula giden başka bir hemşire- aaaa o açığa bile alınmadı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR