20 Nisan 2024 Cumartesi

YENİ TÜRKİYE YOLUNDA GÜÇLÜ BİR İKTİDAR ŞART!

AK Parti Milletvekili Recep Özel, 1 Kasım'da yapılacak olan erken seçim için milletvekili adayları ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta

1 Kasım'da yapılacak olan erken seçimde milletvekili adaylarını çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti'de 2 dönem milletvekilliği yapan ve 7 Haziran seçimlerinde tekrar milletvekili seçilen ancak 1 Kasım erken seçimlerinde listede yer almayan Milletvekili Özel, Isparta'dan ayrılmıyor. Milletvekili adaylarına destek veren Özel, esnaf ve vatandaşlarla buluşuyor.

Bu seçimin en önemli seçim olduğunu anlatan Milletvekili Özel, ekonomiden, eğitime, sağlıktan Isparta'ya yapılan her türlü yatırımları anlatarak destek istiyor. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesinin Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayan Özel, yeni Türkiye yolunda emin adımlarla gidebilmemiz için güçlü bir iktidar şarttır dedi. 








YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MÜBAREK İNSAN

13 Ekim 2015 Salı 12:14

Her zaman söylüyoruz. Dava adamı. Ne demek dava? Satılsa da, liste dışı kalsa da. İftiralar atılsa da. İnançlarından, görüşlerinden vazgeçmeyen kişidir. Recep ÖZEL bu partiyi kuranlardandır. Bu davaya gönül vermiştir. İki defa liste dışı kaldı. Bıraktı mı davasını. Bırakmadı ve bırakmaz. İşte dava adama böyle olur.

aa

12 Ekim 2015 Pazartesi 19:42

evet güçlü bir iktidar şart o da CHP

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR