16 Nisan 2024 Salı

YENİ TÜRKİYE KONFERANSI

20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, Türkiye Gençlik Vakfı Isparta Temsilciliği tarafından düzenlenen İslam Coğrafyası ve Lider Ülke "Yine Türkiye" konferansına konuşmacı olarak katıldı.

Isparta

Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda düzenlenen konferansa AK Parti Milletvekili Recep Özel'de katıldı.

Konferansta konuşan Yılmaz, Başkanlık Sistemiyle beraber,tamamen yerli bir Milli Anayasanın gerçekleşmesi, “Yeniden Büyük Türkiye”nin İnşası için Başkanlık Sistemi ve Milli bir Anayasa şarttır. Olmazsa asla Büyük Devlet asla olunamaz şartıdır! Bunu çok iyi bilen Dış Güçler, içimizdeki Piyonları yoluyla İktidar Partimizin Anayasal çoğunluğa sahip olmaması için her türlü şer ittifakı ve karanlık eylemleri denemeye başladılar!


 Seçimlere kadar daha da artacağı anlaşılan derini(!) güçlerce tezgâhlanan Terör olayları,Haziran Seçimlerinin Seçimlerin seçimi olduğunu bir kere daha göstermektedir! At gözlükleri Particilik, Cemaatçilik, Irkçılık, Mezhep ve Meşrep taassubu gözlüklerini atarak Ülkemiz üzerinde oynanmakta olan oyunları birlikte bozmalıyız! Birilerine kinimiz, hasedimiz ve nefsi arzularımız, akıllarımıza ve Kalb gözümüze perde olmamalıdır. Büyük Türkiye Gemisi, henüz Yeniden İnşa edilirken bu gemiyi Terörden beslenen Faizci ve Irkçı Partilerin Korsanlarına teslim edecek yanlışlıkları terk etmeliyiz! Barışa, sevgiye ve kardeşliğe hasret duyan ve güçlü Süper bir Türkiye özlemi içinde olan her Vatandaşımız,Korsan Partiler tarafından yetmiş kuruşa muhtaç edilmiş Eski Türkiye özlemi çeken çıkarcıların zulüm çarkına AK çomağını sokmalıdır!




Konferans sonunda ise AK Parti Milletvekili Recep Özel ve 20.Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz uzun süre sohbet etti. Öte yandan dün Isparta'ya gelen AK Parti Milletvekili ve Adayı Recep Özel seçim çalışmaları için start verdi. 




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet YÜCEL

12 Nisan 2015 Pazar 19:45

şahsen hiç sevmem elamanlarının bazı beklentilerini yüzüstü bıraktığımdan ve mesleğimden dolayı kendisinden büyük zarar gören birisiyim.amaaa bu vatandaş komisyonda ısparta vekil sıralamasında yoktu. liste partiden aksaraya giderken muhteşem operasyonuyla ne partinin nede aksarayın haberi olmadan listeye dahil oldu. işte buna şapka çıkarttım.ne diyeyim helal olsun.

aday

12 Nisan 2015 Pazar 19:37

İyi yorum yapan kalmadı artık size. Millî ittifak tek çare.

dün gece elektrikler yine kesildi

12 Nisan 2015 Pazar 14:56

aranızda köstebek var. elektrik kesintisini haber vermişti. seçim günü bir daha kesecekler dedi.

hakkı tekib

12 Nisan 2015 Pazar 14:13

90 lı yıllar aklıma geldi seni görünce. Erbakan hocayı ateşe attıydınız hani sonra gömlek değiştirip kaçtıydınız. Valla ben size güvenemiyom pek. Recebim işin zor milli ittifak geliyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR