28 Mart 2024 Perşembe

YENİ REKTÖRÜ ÖZEL AÇIKLADI

AK Parti Milletvekili Recep Özel, bugün Süleyman Demirel Üniversitesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Üniversite Çalışanlara iile toplantı salonunda buluşan Milletvekili Özel, yeni rektörün Prof. Dr. İlker Çarıkçı olduğunu açıkladı.

Isparta
7 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren Milletvekili Adayı Özel, bugün SDÜ'yü ziyaret etti. Prof. Dr. İlker Çarıkçı'nın Rektör olarak açıklanmasından önce Üniversite Çalışanlara  yeni rektörü açıkladı. Salonda ise heyecanlı anlar yaşandı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

15 Mayıs 2015 Cuma 16:51

EGER IBICIOGLU GECMISTE CEMEATE YAKINLIGINDAN KAZANDIMI BILINMEZ; BU GÜN KAYBETTIRDIGI KESIN GECMISTEKI CEMEAT ISBIRLIGI! SIZ ISPARTA MEYDANINDA NE ISTEDILERDE VERMEDIK BIZ CEMEATE COK IMTIYAZ YAPTIK DEMEDINIZMI! SIZ KENDINIZI CEMEATTEN SIYIRDINIZMI BILEMEM LAKIN IBICIOGLUNUN SIYRILMA CABALARIDA ONU KURTARMIYA YETMEDIGI GÖRÜLÜYOR! HALBUKI PEYGAMBERIMIZ """ISI EHLNE LIYAKAT SAHIBINE VERMEZSENIZ KIYAMETINIZI BEKLEYINIZ!"" BUYURMUS! YANI IMTIYAZ YAPTIKLARIMIZIN KIYAMETIMIZ OLACAGINI HABER VERMIS!

gökay çetin

15 Mayıs 2015 Cuma 11:53

ıspartamıza hayırlı olsun

ALİ DEMİRCİ

15 Mayıs 2015 Cuma 09:12

birileri her ne kadar Sayın Cumhurbaşkanına mektuplar yazdığını bi halt etmiş gibi anlatsada sayın vekillerin desteği ile SDÜ ve ısparta ya yakışan ön doğru isim rektör olmuştur .hayırlı olsun

Recep güzel

15 Mayıs 2015 Cuma 05:11

Desteklediği Ispartalı aday Seçildi. Ankara'da onun için koşturduŞimdi her isteğini yaptıracak omdan keyiflidir ypk. TıptA ****ürülen paralar ne olscak. Sağlıkçılar çalışsın siz yiyin. Aynen devam..

yusuf

14 Mayıs 2015 Perşembe 22:02

süleyman Hocamızın başhekimliğide hayırlı olsun

Ak Ispartalı

14 Mayıs 2015 Perşembe 20:51

Herşeyi bilir benim sayın vekilim. Raktör müdür nedir onun kim olacağınıda bilir. Allah nazarlardan saklasın sayın vekillerimi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR