18 Nisan 2024 Perşembe

YENİ OTOGARI YAPAN FİRMADAN AÇIKLAMA

YENİ OTOGARI YAPAN FİRMADAN AÇIKLAMA

Isparta

Isparta’nın yeni otogar inşaatını yapan Atlas İnşaatın Proje Müdürü Mehmet Erdem, AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in ortaya attığı iddialar üzerine açıklama yaptı. İnşaatın tasfiye kararnamesine rağmen hala devam ettiğini söyleyen Erdem, “Projede hata var diyen her kimse bu çok komik bir iddia. Hatalı proje olsa 50 bin metre kare yer tamamlanmaz. İsteyen kişi bilirkişi müracaatı yapıp bilgi sahibi olabilir” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Zümre

30 Ocak 2019 Çarşamba 17:02

Bu otogar ancak 10 yıllık. 10 yıl sonra bir başka yere taşınır. Hiç başka yer yok mu idi ya!

vatandaş

27 Ocak 2019 Pazar 21:35

otogara kuleydi yok dere yataklarına müzeydi derken yapılan harcamalar israfdır.İşi olmayan kazancı olmayan vatandaşa bu yapılanlar nasıl fayda sağlayacak ki,otogar kulenin tepesinde tavuk döner yesem asansör elektrik parasını kim karşılayacak.

Otagar koy kazalari

27 Ocak 2019 Pazar 04:09

En guzeli hayırlısı otagar köy garaji yanyana olaxakdı sukru baskanim buna bi el atsanız kaxbin metrekare alana müze kule yapiyon heeyer müze olduya bu otagar mutahite seçim öncesi kaxan adamı kaç para verip getirdiniz

32.adam

27 Ocak 2019 Pazar 00:41

Syn değirmen yanınzda gazatesi kapanan arakadaş sizin geçmişte hangi resminizi kimlelerin yanında otururken çektide yanınzda vefa borcu bu sanırım biraz açık olun saklamayın bizlerden gerçekleri çıkın bi ıspartalı mert biri gibi açıklayın saygılar

Deli ibo

26 Ocak 2019 Cumartesi 22:07

Kimse uzulmesin bu otogar insatti en kisa zamanda çözülür adam gibi adam yusuf ziya gunaydin başkanımız

Deli ibo

26 Ocak 2019 Cumartesi 22:07

Kimse uzulmesin bu otogar insatti en kisa zamanda çözülür adam gibi adam yusuf ziya gunaydin başkanımız

Berk

26 Ocak 2019 Cumartesi 18:47

Ey Yusuf ziya sen bırak proje işlerini de arsayı kamulaştırmadan neden inşaata başladın bunun cevabını ver önce yazık değil mi o kadar para yine milletin cebinden çıkacak ! Yine mahkemelik vatandaş uyuma

Ali

26 Ocak 2019 Cumartesi 16:28

Itkm ye dönüşmesin otogar tamamlansın

Eğitim

26 Ocak 2019 Cumartesi 14:34

Otogar projesi bitmeli.Yoksa itkm ye döner.Biz vatandaş olarak projelerin bitmesini istiyoruz.Kimin yaptığı önemli değil.Engelleyene oy yok.

Nasip ya Allah

26 Ocak 2019 Cumartesi 14:08

Bazıları o paraya fabrika kursaydın yazmış, artık millet nasıl eleştirecegini de bilemez oldu. AKP adayı belediyenin fabrikası mı olur hepsini satacam demedi mi mühendis kardeş. Bu eleştirileri başdegirmene de yapabilir misiniz. Yeni otogara karşı çıkanlar da şimdi otogar yoksa oy yok yazmışlar Allah cümlemize sağlıklı düşünmeyi nasip etsin.

Sosyalist ve idealist

26 Ocak 2019 Cumartesi 13:58

Koskoca ak parti belediye başkan adayı mevcut başkanın eksiğini fazlasını arıyor.(onuda beceremiyor) sanki sanarsın mahalle muhtarı seçimi. Vizyonunu koy,projeni koy ortaya ki millet alkışlasın. Bak bakalım çevre illerin belediyesine.adam antalyada şehrin ortasına liman kurmaya çalışıyor bizimkilerde kapalı durak,alttan geçit, üstten geçit.yaww bu tarz projeler 10 sene öncenin belediyecilik projesi. NOT hicbir parti mensubu üyesi değilim. 4 yurtdışı ve türkiye gezmiş birisi olarak sadece tavsiye

ÇÜNÜRLÜ

26 Ocak 2019 Cumartesi 13:51

EVET COK DOGRU ALIRKEN NE VARSA DÜŞÜRUP ALIYORLAR. ARKADAN AGLAMAYA BAŞLIYORLAR. BİRE BİNMİ KAZANACAKSIN. ALIRSAN HERTÜRLÜ BİTİRMEYİ BILECEKSİN. TEKRAR İHALE KAÇPARAYA ÇIKACAK NEKADAR ZARAR GÖRÜLECEK. BUNUDA ACIKLAYIN. BABANIN HAYRINAMI YAPIYORSUN EY MÜTAİT. ARSA BEDEL ARTIŞİNIDA AÇIKLA. YALANLA 630. TL FARK DOGRUMU. 130. TL KARADA 630 DENIYOR. BUDA KONUŞULUYOR. ÇÜNÜRLÜ MERAK EDİYOR.

muhendis

26 Ocak 2019 Cumartesi 13:18

bu kadar büyük, abartılı gösterişli kuleli otogar yerine işlevsel normal bir otogar projesi olsaydı olmuyor muydu??? ne gerek var bu kadar büyüğüne? ama YÜKSEK mimar olduğu için ille abartılı yapacak. milli servet hepimizin. yazıklar olsun. 200 milyondan aşağı bitmez burası. o paraya fabrika kursaydınız da garip guraba iş bulsaydı.ayrıca belediyenin yaptığı diğer işleride biliyoruz. hepsi işlevsel olmayan kaba, ve çürük. sıfır binaya güçlendirme mi yapılır? (bakınız belediye önü otoparkı)

Onur

26 Ocak 2019 Cumartesi 11:56

Otogar projesi ITKM gibi yılan ****sine dönmeden bitirilmeli. Bence Devletimiz, bilir kişi heyeti ile güncel tutardan maliyet hesaplaması yapsın.İhale bedeli ile firma gerçekten zarar ediyorsa bu fark firmaya ödenerek Otogar bitirilmeli. Bu firma çekilirse, sonra başka firmalara ihale edilecek. Yine milyonlarca ödeme yapılacak. Yeni firma projeye ne kadar hakim olacak. İleride bir sıkıntı olursa iki firma da birbirine suç atacak. O yüzden tek muhattap ile bu iş bitirilmeli diye düşünüyorum.

mehmet

26 Ocak 2019 Cumartesi 11:40

şükrü bey yanında gazetesi kapanan bir gazeteciyle dolaştıpın sürece daha çok çamura batarsın

Yazık

26 Ocak 2019 Cumartesi 09:24

Basdegirmenin yalan söylediği ortaya çıktı, yazık üzülüyorum akpartye yıllardır doğru dürüst bir aday çıkaramadı Isparta'dan bu seçimde de kaybetmeye mahkumlar.

ayşe

26 Ocak 2019 Cumartesi 09:08

yeni otagar yoksa oy yok...

SEVDAM ISPARTA

26 Ocak 2019 Cumartesi 05:43

BAK ARKADAŞ FİRMALARDAN BATAN FALAN GÖRDÜNUZMÜ EGER BUNLARA DÜNYAYI VERSENİZ. YUTMAYIZ DEMEZLER. EY BENİM VATANDAŞIM SEN HALA FİRMA DÜŞÜNÜVERİYORSUN HANGİSINİN VİLLASI JAGUARI YOK. AZ KAZANINCA BAŞLIYORLAR. BAGIRMAYA. BIRAZ AYARLAZIM DEGİLMİ İŞSİZLİK VAAAR HİÇ ÇÖZÜM ARAYAN YOK. ŞÜKŔÜ BAŞKAN DEYİNCE CILDIRDINIZ. ISPATAYA SANAYİ YATIRIMLARI GELECEK İŞSIZLİK ÖNLENECEK. KONYAYA AFYONA ANTALYAYA BAKIN BİRDE ISPARTAYA BAKIN. İKTIDARLI BELEDIYE GEREKLİ.

Vatandaş

26 Ocak 2019 Cumartesi 03:14

Rabbim devletimizin, milletimizin, inşeatçimizin, çiftçimizin yar ve yardımcısı olsun Âmin. Gerçekten çok zor, hele inşeatçi, çiftçimizin işi çok zor! Bütün yıl zararına çalışmış olabiliyor, çiftçi ve inşêatçi! Çöpe ekmek, yemek, hatta paketinde, tahıl sebze atan vatandaşlar Allahtan korkun, bunları çöplere atmayın, emeğe kıymet verin, ihtiyacınız kadar alın, ihtiyacınızdan fazla olduğunda o ürünleri bozulmadan yakınlarınızla, konu komşunuzla paylaşın! Allah kıtlıkla terbiye etmesin milletimizi!

???

26 Ocak 2019 Cumartesi 02:26

Sayın Başdeğirmen TC genelinde kaç firma iflas etmiştir? Kaç firma konkordato açıklamıştır? Ülke genelinde Firmaların ve piyasanın yaşadığı mâli kırizlerden Yzg mı sorumlu? Ve bu Cumhur ittifakı sırf Yusuf Ziya Günaydın'ımı bağlıyor? Bu cumhur ittifakı sizi bağlamıyormu? Siz Yusuf Ziya Günaydın hakkında istediğiniz iddalarda bulunabiliyormusunuz cumhur ittifakı size bir sınır koymuyormu?

Hakan Demet

26 Ocak 2019 Cumartesi 01:20

bir kararname çıkıyor, devlet çıkarıyor. ama kalkıp kendine muhalif olunuyor. yahu bi danışmanın yok mu şükrü abi seni uyarsın, ettiğin kelimeler yaptığın çıkışlar sadece sana değil partiyede eksi kazandırıyor...

bırakın ağalar yalanı

26 Ocak 2019 Cumartesi 01:18

gün birlik günü, yalan dolan siyaset değill

emekli ollll

26 Ocak 2019 Cumartesi 01:17

şükrü bey emekli ol belediyeyide rahat bırak ıtso'yuda

Doğan Kutlu

26 Ocak 2019 Cumartesi 01:17

yalandan kim ölmüş ki? illa dursun inşaat isteniyor. ayıp ayıp...

Kemal Şatır

26 Ocak 2019 Cumartesi 01:16

Ben onu bunu bilmem. maden ittifak varsa buna göre hareket eedilmeli. şükrü bey gazetesi kapanan şahısla beraber hareket ettiği sürece ak partimiz ıspartada erimeye devam eder söyleyeyim.

kaplan bülent

26 Ocak 2019 Cumartesi 01:15

siyaset kişilerin eksiklerini aramak değildir. varsa projen çık anlat. eksik üzerinden yürüme şükrü bey. daha bitane güzel bişey söylemedin.

Halkparta

26 Ocak 2019 Cumartesi 01:08

Videoyu detaylı izledim. Arkada malzemelerin başında dönüp duran 5 kişi + 5 kişide üstte 10 kişiyle tamamlanır inşallah :) bakalım işin altından ne çıkacak

Celal

26 Ocak 2019 Cumartesi 01:01

Ekonomi battı kim batırdı akp.peki yüzde yüz zam gelen inşaat maliyetlerini bu hale getiren kim akp.peki müteahitler kurtarmak için k.h.k çıkaran kim akp. Şükrü bey hangi partinin adayı akp. Şükrü bey bu yaptığın kaçıncı gaf eee ama biraz bundan sonra biraz düşün sonra açıklama yap cuvalliyorsun

Ak troller çıkmış meydana

26 Ocak 2019 Cumartesi 00:01

Otogarı yapacak firma belediyeden ihale ile işi alıyor. Sonra malum mük****l ekonomiden dolayı herşeye %100 zam geliyor. Hükümet çıkıyor müteahhit tasfiyeye gidebilir diyor. Kısaca demek istiyor ki ya devret yada bir fiyat farkı ekle diyor. Koskoca belediye başkan adayı çıkıyor; cebinizden bilmem kaç para fazla çıkacak diyor. Müteahhit devredecek diyor. Ya enflasyonu Yusuf Ziya Günaydın mı çıkardı, o mu kanun çıkardı. El insaf.

Genç müteahhit

25 Ocak 2019 Cuma 23:54

Bu işin sonuda proje revize olarak kat kat maliyetinin üzerinde tekrar ihaleye sunulacak.

Genç müteahhit

25 Ocak 2019 Cuma 23:53

Arkadaşlar şükrü başdeğirmeni savunduğumdan değil ama siz idrak edemediniz galiba firma suan durdurmamış olabilir. Ama proje müdürünün dediği tasfiye kararmamesini kullanıp işi fesih edeceklerini söylüyor bunu öncelikle anlamanız gerekli at gözlükleriyle bakmayın burdan proje müdürüne de bir kaç çift lafım var konusmanın ortasında öyle bir konusma yaptıki dedim herhalde işi tamamlayacak hani nerde gurur namus meselesi anlayamadım yani inşaat sektöründe bir iş yapan bir birey olarak bu işin sonu

nurettin mimar

25 Ocak 2019 Cuma 23:36

sayın gunaydın başkanım siz işinize yapmaya devam edin insanlar yalnlar üzerinden siyaset yapmaya seviyorlar boşverin bunlar dinden ahlaktan bahseden tipler ama temiz siyaset yapılsın bırakın artık yatırımlar üzerinden kişileri kurumları eleştirmeyi sizin ne gibi faydanız oldu ısparta veya ne yaptınız onu tartışınn proje hatalı olsa uygulamada sıkıntı olurdu bu kadar akıl oyununa gelmeyin

Bay yanlış

25 Ocak 2019 Cuma 23:13

Yalancının mumu yatsıya kalmadı

Isci

25 Ocak 2019 Cuma 23:04

Bu firma zaten binali yildirimin akrabasinjn.kuzeninin.yillarin firmasi.zaten isi birakmadilarki

Haritaci

25 Ocak 2019 Cuma 23:03

Sukru bey.tostcudan manifaturacidan bilgi alarak mitinglerde konusulmaz.bir teknik personele sor.Adamlar ülke ekonomik olarak zor durumdayken bile insaata devam etti.bende orda calistim bir kurus parami dahi odediler.

Vatandaş rıza

25 Ocak 2019 Cuma 22:58

Birbirlerini kötüleme siyaseti,proje anlatın, yapandan daha iyisini yaparız yok, pomzayı satmaktan Başka proje ne var acaba.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR