26 Nisan 2024 Cuma

YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA'YA YAKIŞTI

ISPARTA Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşındı. 1861 yılından bu yana merkezde bulunan eski binada bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü artık ihtiyaca karşılık veremiyordu. Bunun üzerine harekete geçilerek yeni bir hizmet binası yapılması için harekete geçildi.

Isparta

26.11.2014 tarihide ihale edilen e 26.02.2016 tarihinde teslim edilmesi gereken bina sözleşmedeki teslim tarihinden itibaren yaklaşık 5 ay önce bitirilerek teslim alındı. Ve 11.01.2016 tarihi itibari ile de taşınma gerçekleştirilerek yeni binada hizmete geçildi.

İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can yeni hizmet binasının eğitime kazandırılmasında katkısı olan Başta Milli Eğitim Bakanlığına, Isparta Valiliğine ve Milletvekillerine teşekkür ederek, ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.  

Eski binanın fiziksel kapasitesinin yetersizliği nedeniyle bazı hizmet birimlerinin başka kurumlarda faaliyet gösterdiğini belirten Can, yeni hizmet binasının yapılması ile birlikte bütün birimlerimizin aynı çatı altında toplanması vereceğimiz hizmetin daha hızlı ve koordineli olmasını sağlayacaktır. İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli olarak bu anlamda hiçbir mazeretimiz kalmadı. Isparta iline yakışır modern bir eser kazandırmanın mutluluğunu içerisindeyiz dedi.

ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE MİLLİ EĞİTİM ÇALIŞANLARINA YAKIŞAN BİR HİZMET BİNASI OLDU

Bomba 32 ise yeni binayı fotoğrafladı. Isparta'ya ve öğretmenlere, öğrencilere ve çalışanlarımız yakışan bir hizmet binası olan Milli Eğitim Müdürlüğü'nde toplantı salonları, şube müdürlerinin odaları ve diğer birimlerin odaları en iyi şekilde dekore edildi.

İşte biz bu hizmet binası için "Eşek Ölür Kalır Semeri, İnsan Ölür Kalır Eseri" diyoruz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 











YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

TİCARET LİSESİNE YER LAZIM

20 Ocak 2016 Çarşamba 13:48

Ticaret Lisesinin sürgün hayatı nezaman bitecek? Gürkan Ticaret lisesi de yavrusu olarak sokakta kalmış. Okulları birbirine katanların milli eğitim müdürlüğünde eğitim planladıklarını zannetmiyorum.YİNE KALDIK SANAYİDE. ZATEN TARIM ÜLKESİ, SANAYİ ÜLKESİ DERKEN TURİZM ÜLKESİ OLDUK. NASILMI? Suriyeli turistlerimiz var bol miktarda. Bizim çalışacağımız ne kadar iş varsa 1/3 fiyatına çalışıyorlar.

3232

12 Ocak 2016 Salı 21:40

Öncelikle hayırlı olsun Isparta'ya yakışan bir bina görünümünde fakat 50 sene sonrasını düşünmek lazım yeni yapılan bina yola nerdeyse sıfır yol genişletme filan yapılması çok zor olur ayrıca otopark sorunu ilerde olacak. O muhitte park edilecek pek yer yok.

mem32 haklı

12 Ocak 2016 Salı 21:11

Hatta İnşaat Bölümünün olduğu okulları da kapatmaya çalışıyorlar.

ÇATISI BOŞMU

12 Ocak 2016 Salı 15:25

Ticaret Lisesinin sürgün hayatı nezaman bitecek? Gürkan Ticaret lisesi de yavrusu olarak sokakta kalmış. Okulları birbirine katanların milli eğitim müdürlüğünde eğitim planladıklarını zannetmiyorum.

mem 32

12 Ocak 2016 Salı 14:15

özel idare deki inşaatta çalışan bizleri unuttularr.bizi personelden saymamişlar

bir öğrenci velisi

12 Ocak 2016 Salı 14:01

öncelikle hayırlı olsun.. Sayın milli eğitim müdürümüz iyi demişÖĞRETMENLERE YAKIŞAN BİR HİZMET BİNASI OLDUFakat şu da bir gerçek ki şu an okullarda okuyan öğrenciler de geleceğin doktoru öğretmeni ve mühendisleri........birzda çoocuklarımızın sıralarına masalarına bakılsa diye düşünüyorum....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR