25 Nisan 2024 Perşembe

YENİ GENEL MÜDÜR ÇELİK OLDU

Barida Hotels Genel Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. Genel Müdürlüğe Vefa Çelik getirildi.

Isparta

Yetkin tecrübeye sahip, geniş yelpazede turizm sektöründeuzun yıllar yer alan Çelik, Yiyecek ve içecek departmanında çeşitlipozisyonlarda 7 yıl Adora Golf Resort, Hotel'de görev almıştır.

Sonrasında Alman Otel zinciri Maritime Pine Beach Hotel'de 4yıl Ulusal ve uluslararası kongre operasyonu müdürü olarak görev yapmış, kongreve incentive alanında deneyim kazanarak 6 yıl 1099 odalı Sungate Hotel’de,Group Incentive ve Kongreler Satış Müdürü olarak görev almıştır.

Bir çok kongre organizasyonunun dışında, Dünya Telekom,Vodafone İtalya, Schneider Elektrik France, British Amerikan, JTI ,Sanofi Rusiagibi şirketlerin de Türkiye’ye gelmesini sağlamıştır.

Aynı dönemde Rixos Hotels’e bağlı Harbiye Kongre Merkezi'ndegerçekleşen ve 11 bin kişinin katıldığı IMF Kongre operasyonu planlamasındabulunmuş, 5 yıla yakın ise Dünya’nın en büyük otel zinciri olan Wyndham HotelsGroup World Wide‘e bağlı Ramada Antalya ve Ramada İstanbul’da Genel Müdürolarak görev yapmıştır. Kısa bir süre Mardin ilinin 5 yıldızlı Erdoba EleganceCovention Center , Erdoba Osmanlı Konakları, Selçuklu Konakları, Asurkonakları, Babil konaklarına koordinatörlüğünü de yapmış bulunuyor. Yiyecek veiçecek konularında deneyimli, aynı zamanda Kongre ve incentive anlanında ulusalve uluslar arası kongreler konusunda da deneyimli olan VEFA ÇELİK evli ve 2çocuk babasıdır, İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir. Isparta’nın beşyıldızlı oteli olan Barida Hotels’de yeni görevine başlayan Çelik, Isparta’nınturizmde henüz keşfedilmemiş potansiyele sahip olduğunu, bunun el birliği iledaha ileri kitlelere ulaştırılabileceğini belirtti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

19 Ağustos 2015 Çarşamba 19:14

hadi hayırlı olsun bakalım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR