25 Nisan 2024 Perşembe

YENİ FAY HATTI İZLENECEK

Ağlasun bölgesine deprem istasyonu kurulacak

Isparta
Ağlasun'da meydana gelen depremin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Jeofizik bilim adamları ve mühendisleri, bölgede incelemelerde bulundu. Deprem öncesi düşünülen deprem istasyonu, kısa sürede bölgeye kurulacak ve böylelikle gündeme gelen yeni fay hattı izlemeye alınacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

fatih bakıcı

28 Ağustos 2014 Perşembe 18:09

Sagolassos antik kenti depremle yok olmuş.

Faruk

28 Ağustos 2014 Perşembe 12:10

Ağlasun'un deprem grafiğini incelediğimizde o bölgede bu güne kadar sismolojik bir hareketlilik izlenmemiş ancak Dünya'nın yaşı itibariyle bu tür tektonik kırılmaların yaşanması muhtemel umarım daha büyük felaketler yaşanmadan uyarı mahiyetindeki bu deprem den ders alarak önlemlerimizi artırmamız gerekir diye düşünüyorum.Zakir Hocam'a da çalışmalarında başarılar diliyorum.Devletimizin ve Yerel Yönetimlerin araştırmalar sürecinde destek çıkmalarını ümit ediyorum.

mehmet

28 Ağustos 2014 Perşembe 09:42

şu kadılar yorumu kadar saçma yorum görmedim arkadaş fay ağlasunda adam neden kadılara kursun istasyonu. Fay ın ısparta kadılardan geçmediğine üzülüyor gibi adam.

selim

28 Ağustos 2014 Perşembe 05:18

HANI BEY AĞLASUNDA ORTAYA CIKAN FAY HATTINDA BI HABERSINIZ GALIBA BUNUDA SIYASETE ALET ETMEYIN LUTFEN

ıspartalı

27 Ağustos 2014 Çarşamba 23:50

hani 5.1 in merkez üssü kadılar yani ıspartaydı neden ağlasuna kuruluyor ıspartanın vekilleri ne yapıyor neden ısparta sahipsiz anlamayorum

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR