25 Nisan 2024 Perşembe

YENİ CUMHURİYET BAŞSAVCISINDAN İLK MESAJ

YENİ CUMHURİYET BAŞSAVCISINDAN İLK MESAJ

Isparta

Son kararname ile Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mustafa Akbulut görevine başladı. Isparta'ya hizmet etmekten gurur duyacağını belirten Cumhuriyet Başsavcısı Akbulut, "Bizim ağzımızdan, yüreğimizden adalet dışında bir söz çıkmaz" dedi.

Başsavcı Akbulut konuşmasında ise; Isparta’da ilk günlerimiz. Şehrimizin enerjisi çok yüksek. İnsanı güzel güller şehri. Bizde her zaman prestijli ve itibarlı bir yer olarak düşünülen sevilen sorunsuz bir kent olarak addedilir Isparta. Ispartalılara mesajımız; Bizim ağzımızdan, yüreğimizden adalet dışında bir söz çıkmaz. Burada hep birlikte adaletin tecellisi için uğraş vereceğiz. Elimizden geldiğince suçla, suçluyla mücadele edeceğiz. Onların suç işlemesini önleyici tedbirlerimizi alacağız. Ama aynı zamanda mazlumların, mağdurların yanında olacağız. Ispartalılara vereceğim ilk mesaj budur.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Asena

17 Temmuz 2019 Çarşamba 22:34

CUMHURİYET Savcilarindan ve Hakimlerden tek dileğimiz hak edene cezalarının verilmesi fakat mağdur ve masumların yaralarına da en kısa zamanda çare olunması. Davalar çok uzun sürüyor adeta taksit taksit. İnşallah sözde kalmaz.

Anonim

17 Temmuz 2019 Çarşamba 22:14

Sayın savcım adliyede dönen kanunsuz işleri ilk başta çözün mesnetsiz avukatların yaptıklarını sizde görmemezlikten gelmeyin rabbim utandırmasın rabbim yolunuzu açık etsin.

Mehmet

17 Temmuz 2019 Çarşamba 12:56

filizlenen uyuşturucuya ile birde birilerinin tekelinde olan eğlence mekanlarına dikkat edin savcı bey

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR