28 Nisan 2024 Pazar

Mahallede değişimle gelecek daha da güzelleşecek

Mahallede değişimle gelecek daha da güzelleşecek

Isparta

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimde “Şimdi değişim zamanı” sloganıyla Karaağaç Mahallesi Muhtar adayı olan Tarık Önkol, muhtar seçilmesi halinde daha güzel bir mahalle için çok sayıda hizmet sunacağını söyledi. 
1982 Karaağaç Mahallesi doğumlu,evli ve iki çocuk babası olan 
Karaağaç Mahallesi ‘nde yaşayan vatandaşlar için daha güçlü bir temsilci olma amacıyla muhtar adayı olduğunu belirten Tarık Önkol,Karaağaç Mahallesi’nin birlik ve beraberlik içinde daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çıktığı bu yolda tüm mahalle sakinlerinden destek istedi.
   1982 Karaağaç Mahallesi doğumlu,evli ve iki çocuk babası olan Karaağaç Mahallesi Muhtar adayı Tarık Önkol, mahallenin zengin kültürüne olan derin bağlılığını ve mahallenin değerlerini en iyi şekilde değerlendirerek daha güzel bir gelecek inşa etmeyi amaçladıklarını belirtti.

“BÜYÜK MAHALLE, SAĞLAM KADRO.
Rabbim bizi doğru yoldan ayırma, Bizleri muzaffer eyle” ifadesinde bulunan muhtar adayı Önkol, seçimi kazandığı takdirde yapacağı çalışmalar hakkında şu açıklamada bulundu:

BELMAŞ TARAFINDAKİ YEŞİL ALANIMIZA ÇOCUK PARKI İLE KAMELYA KONULMASI ve AYDINLATILMASI İÇİN BELEDİYEMİZLE ÇALIŞMALARDA BULUNACAĞIZ.

MUSTAFA KAÇIKOÇ LİSESİ ve ZEHRA ULUSOY İLKÖĞRETİM OKULLARIMIZIN OKUL AİLE BİRLİKLERİYLE ETKİN BİR ÇALIŞMAYLA HEP YANLARINDA OLACAĞIZ.

MAHALLEMİZ DE MEVCUT OLAN HALK EĞİTİM KURSUNDA HOBİ ETKİNLİKLERİNİ ARTIRIP BAYANLARIN KATILIMLARINI TEŞVİK EDECEĞİZ. 

MAHALLEMİZİN 4 CAMİİSİNİ TEK DERNEK ALTINDA BİRLEŞTİREREK GİDERLERİNİN BİR YERDEN KARŞILANMASINI SAĞLAYACAĞIZ. ALTTAN ISITMA SİSTEMİYLE YAKIT GİDERLERİNİ AZALTMAYI HEDEFLİYORUZ.

EMEKLİLERİMİZİN ve ÇALIŞANLARIMIZIN MAAŞLARINI KOLAYCA ÇEKEBİLMELERİ İÇİN  MAHALLEMİZE A.T.M KONULMASI İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNACAĞIZ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR