29 Mart 2024 Cuma

YENİ BİNA YAPILMAYA BAŞLANIYOR

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, yeni ve modern bir şekilde yapılacak olan 7 katlı hizmet binasının ihale sürecinin tamamlandığını belirterek; “6 milyon 500 TL’ye mal olacak bina için 3 milyon TL’lik ödenek aktarıldı” dedi.

Isparta

Söz konusu hizmet binasının yapım süresinin 300 gün olduğunu,binanın ulaşılabilir ve erişilebilir bir sistemle yapılacağını ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Ak Parti Isparta Milletvekilimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiç’in girişimleriyle 2015 yılı yatırım programına acilen aldırıldı.Süreyya vekilin bakanlığımız ve bürokratlarla görüşmesi bu süreci hızlandırdı.Bu süreçten sonra ihaleye çıkacak kadar yeterli para il özel idaresi yaklaşık 3 Milyon TL hesaplarına aktarıldı.  Toplam maliyeti 5 milyon 351 bin olan hizmet binasının diğer kalan kısmı 3 milyon 500 bin TL si ise 2016 yılı bütçesinde alındı. Bu hizmet binasının İhalesi yapıldı.İhale bedeli 5 milyon 351 bin TL + KDV bedelle ihale neticelendi. Sözleşme imzalandı. Yer teslimi bu hafta içerisinde tamamlanacak.

Bina yapım süresi 300 gün Bu yıl sonuna kadar Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü hizmet binamız yapılmış olacaktır. Engelsiz Bir bina olacaktır. Ulaşılabilir ve erişebilir bina olacak. Mevcutta bulunan Aile ve sosyal politikalar hizmet binasının altında bulunan çocuk yuvasının bulunduğu alana yapılacak. 2 + 5 toplam 7 kat olacak. Toplam kapalı 5 bin metre kare alan olacak. Engelli vatandaşlarımızın ulaşabileceği asansörlü her katta işlerini kolayca yürütebilecekleri konforlu modern bir hizmet binası olacaktır. Ben, bu binanın yapılmasında emeği geçenlere bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

süleyman göde

19 Ocak 2016 Salı 15:44

Türk ve Ispartalı sevdalısı herkese sevgi ve saygılarımızla kim bir taş bir tuğla bir tuz koyuyorsa ne mutlu o emeğe sevgi tohumu ekmek varken niçin zehir ekelim sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz dünya da hoş eserler bırakalım

osman

19 Ocak 2016 Salı 00:07

sayın vekilim ısparta için yaptıklarınıza minnettarız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR