25 Nisan 2024 Perşembe

YAZIN ISPARTA’DA EN FAZLA TÜKETİLEN GAZOZ BENDA OLDU

YAZIN ISPARTA’DA EN FAZLA TÜKETİLEN GAZOZ BENDA OLDU

Isparta

Isparta’nın markası Benda, yaz döneminde 250 bin adet tüketildi.

Yeniden çıkarılmaya başlanılan ve 3 yıldır piyasada olan Benda Gazoz’u oldukça beğeni topluyor. Isparta’nın markası BENDA’ya her geçen gün ilgi artıyor. Benda Gazoz imalatçısı Ferhat Koçer, Isparta halkının gösterdiği ilgiden ötürü memnuniyetini ifade etti. Koçer, “Benda gazozumuz şu an 1600 noktada satışa sunuluyor. Bu yaz döneminde 10 bin koli-250 bin adet gazozu halkımızı içirttik. Çok güzel geri dönüşümler alıyoruz. Ambalaj ve lezzet açısından beğeni alıyoruz. Önümüzdeki sezon için lavanta ve güllü gazozu piyasaya sunacağız” dedi.

Ferhat Koçer, Benda markalı gazoz ürünlerinin yanında çıtır gofret ve kurabiye üretimine de başladıklarını belirterek “bu ürünümüzde çok ilgi gördü. Artık piyasada Benda adıyla çıtır gofret ve kurabiyede bulabileceksiniz” dedi.

İşadamı Koçer, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in meclis toplantısında üyelere Isparta’nın gazozu Benda’yı ikram etmesi ve övgü dolu sözler söylemesine de teşekkür etti.

Koçer Grup bünyesinde Benda Gazoz, Benda Kurabiye ve Benda Gofret’in yanı sıra Pınar Su, Saka Su, Dinç Su, Kızılay ve Beypazarı Soda da bulunuyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

14 Ekim 2019 Pazartesi 20:34

Tebrikler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR