25 Nisan 2024 Perşembe

YAZIKTIR GÜNAHTIR VATANDAŞA NE BU ZULÜM

YAZIKTIR GÜNAHTIR VATANDAŞA NE BU ZULÜM

Isparta

CLK Elektrik abonelerine mübarek ramazan günü adeta zulüm ediyor.

 

Tedaş CLK abone bilgilerinin güncellenmemesi gerekçe gösterip çıkan yasağı dayanak alarak hiçbir hazırlığı olmamasına rağmen abonelerine bekleme zulmünü  yaşatıyor.

 

Güncelleme yapmayan abonelerin elektriklerinin kesileceğini duyuran ve güncelleme yapmayan abonelerin ellerinde parası olmasına rağmen almayan ve son ödeme tarihini geçiren abonelerden saati geçmeden onların ektriklerinin kesileceğine dair uyarı veren ancak hizmetlerini iki kisiyle vermeye Çalışan CLK elektrik oruç vatandaşa adeta zulm ediyor.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

halk

07 Temmuz 2015 Salı 19:55

Devle bir elektirik hizmetini bile işletemez hale getirildi. Olsun millet bu halden memnuniyetini seçim sandığında gösteriyor . Acımak yok

mehmet

07 Temmuz 2015 Salı 15:21

güncelleyerek depozite alıyorlar arkadaşlar en az 100 tl,abone sayısıyla çarparsan bayağı yekün tutar.depozite geri ödemesi ne zaman oooo yıllar sonra kuşa döner şirket elektriğe 10 yıl zam olmasa da olur bu tuzakla.

Düzgün vatandaş

07 Temmuz 2015 Salı 12:28

Yasaları ve kuralları CLK değil, devlet koyuyor.Ben geçen yıl bilgilerimi verdim sözleşme imzaladım. Bilgilerini güncelleyenler için çekiliş varmış.Bana da akıllı telefon verdiler.Ben Tedaş zamanından daha iyi hizmet verdiklerini gördüm.Herkes üzerine düşen görevi daha önce yapsaydı, şimdi sıra beklemezdi.

Erol TÜRKÖZMEN

07 Temmuz 2015 Salı 09:29

İlgili yasa gereği; bankalar, tapu dairesi,nüfus idaresi gibi, CLK Akdeniz Elektrik'in de T.C.Kimlik numarası ile işlem yapması yasal zorunluluktur.Diğer taraftan; elektriği kullanan kişinin abonesinin kendi adına olması da; EPDK mevzuatı gereğidir.Şirketimize hiçbir maddi katkısı olmadığı gibi; emek ve zaman ısrafına yol açan bu uygulama için gerekli tedbirler alınmış; 2 değil, 7 personel ile güncelleme ve abone devir işlemleri yapılmaktadır. Kamuoyunun bilgisine arz olunur.

49

07 Temmuz 2015 Salı 08:18

BİZİMGİBİ VATANDAŞA AZ BİLE AK PARTİYE OY VERMEYE DEVAM EDELİM.DOĞUDA HİÇ DUYDUNUZMU GÜNCELLEME YADA ELEKTRİK KUYRUĞU.BUNLAR AZ BİLE BİZE

dumrul

07 Temmuz 2015 Salı 05:09

özelleşti iyi oldu diyenler alın size özel layıkız bunlar daha iyi günler

ERK

07 Temmuz 2015 Salı 02:20

Clk Akdeniz Enerjinin her işi böyle.İktidara sırtını dayamış vatandaşı yolmak için ne varsa yapıyorlar.Hem iş görmüyorlar hemde eziyet ediyorlar.O ukela amirler olduğu sürece Isparta halkı bu eziyeti yaşar

Murat

07 Temmuz 2015 Salı 00:18

Bak en kısa zamanda birini severler orada

inş

08 Temmuz 2015 Çarşamba 10:04

Ağzından bal damlıyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR