25 Nisan 2024 Perşembe

YAZIKLAR OLSUN

YAZIKLAR OLSUN

Isparta

Kundura dükkanındaki masanın üzerinde bulunan Sadaka Kutusu,kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. İşyeri Sahibi Mustafa Kazık,“Kutuyu çalmak yerine paraya ihtiyaçları olduğunu söyleselerdi açar verirdim”dedi.

KAZIK; “HAYIRSEVERLER

KUTUYA PARA ATIYORDU”

Geçtiğimiz gün meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kunduracılar Sitesi Karşısındaki Hacıbekir Pasajında bulunan Mavi Kundura Sahibi Mustafa Kazık, konuşmasında şunları söyledi; “Hemen hemen bir çok esnaf arkadaşım gibi bende işyerime, hayırseverlerin yardım yapabilecekleri, gönüllerinden geçen rakam kadar para verebilecekleri bir‘Sadaka Kutusu’ koydum.

“BİRİKEN PARAYI ÖĞRENCİLERİN

İHTİYAÇLARI İÇİN VERİYORDUM”

Yaklaşık 4 yıldır dükkanımda duran bu Sadaka Kutusu’na konulan paralar artınca kutuyu açıp, yurtlarda kalan öğrencilere ihtiyaçlarını karşılasınlar diye hayır için veriyordum. Ancak, geçtiğimiz gün çalışırkenSadaka Kutusunun yerinde olmadığını gördüm. Çok şaşırdım. Zira, ben işyerindensık sık ayrılan bir kişi değilim. Sadaka kutusu da çalıştığım masanın hemen yanındaki masada ve cam kenarına yakın bir yerde duruyordu. Ancak, kutunun çalındığını gördüm.

“KİMİN ÇALDIĞINI GÖREMEDİM”

Sanıyorum, Sadaka Kutusunu ya buradan geçerken camın açıklığından yararlanıp alıp gitmişler. Ya da dükkanıma müşteri gibi gelip dalgınlığımdan faydalanarak alıp gitmişler. Sadaka Kutusunu alan kişi veya kişilere buradan sesleniyorum. Keşke, kutuyu çalmak yerine gelip durumlarını bana söyleselerdi de ben kendilerine bu konuda yardımcı olsaydım. Sadaka Kutusunu çalmaları hiç hoş olmadı” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR