20 Nisan 2024 Cumartesi

YAZIKLAR OLSUN BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ !

YAZIKLAR OLSUN BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ !

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın görev süresi boyunca dikilen yüz binlerce ağaç şehri yeşile bürürken, bazı kendini bilmez kişi veya kişilerce bu ağaçlara da zaman zaman kırılarak zarar veriliyor. Son olarak yapılan kontroller esnasında bu seferde 221 Cadde olarak bilinen Gölcük Yolu üzerinde eski ISBAŞ Fabrikası civarındaki ağaçların bazı kendini bilmez kişi veya kişilerce kırıldığı tespiti yapıldı.

 

Belediye ekipleri yaptıkları incelemeler sonrasında cadde üzerinde çok sayıda ağacın kırıldığını tespit ederken, ağaçların kırılarak zarar verilmesini büyük üzüntü içerisinde karşıladığını belirten Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bunu bir ağaç sevgisizliği olara k nitelendirdi. Ağaçlara zarar verenleri ‘ağaç ve yeşil düşmanı’ olarak nitelendiren ve yıllar önce dikilmiş ağaçlar olduğunu aktaran Günaydın, dikilenağaçları, kıranların yetiştirmediğini kaydetti. Günaydın, “Bu ayıpların,sevgisizliğin en büyüğüdür. Yıllardır bu ağaçların bakımları yapılıyor. Ağacı sevmeyen insanı, insanı sevmeyen de ağacı sevemez. Bu durumu esefle karşılıyorum ve kınıyorum. Vatandaşlarımızdan böyle bir şeyle karşılaşmaları halinde anında belediyemize bilgi vermelerini rica ediyorum” dedi.




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Anadolu da sivrisinekler

15 Eylül 2015 Salı 17:02

Başkanım Anadolu Mahalleside temizlik ve ilaçlama bekliyor. Akşamları sivrisinekler çok rahatsız ediyor.

metin

15 Eylül 2015 Salı 13:52

Başkanım bırakın ağaçlarıda modernevler mahallesini **** ****ürüyor. Elemanlarını yollada biraz temizlik yapsınlar...

adamın biri

14 Eylül 2015 Pazartesi 22:54

bende zannettim tecavüz mü oldu cinayet mi oldu.. bu nasıl haber böyle. 2 tane ağaca verdiğiniz değeri askerimize polisimize vermiyorsunuz..

MEHMET BOYACI

14 Eylül 2015 Pazartesi 21:03

kesenın aknı gıt olması lazım dıkkat edın deprem bolgesi agac heylan ö

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR