24 Nisan 2024 Çarşamba

YAZICIOĞLU DAVASI TEKRAR GÖRÜLECEK

YAZICIOĞLU DAVASI TEKRAR GÖRÜLECEK

Isparta

2009 yılında helikopter kazasında Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu başta olmak üzere aynı helikopterde hayatını kaybedenlerle ilgili şaibeler kamuoyunda hala tartışılmakta. Bu elim hadise gerçekten bir kaza mıydı?

Bunun ortaya çıkarılabilmesi için 3 yıl aradan sonra mahkeme kaldığı yerden 4 Aralık 2014 tarihinde tekrar başlıyor. Bu mahkemede Isparta'da hala aktif görev yapan bir polis memuru da mahkemede sanık olarak ifade verecek. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ALİ HASAN

01 Aralık 2014 Pazartesi 10:33

AK PARTİNİN İKTİDAR DÖNEMİN DE GERÇEKLEŞEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİNİN EN KARA VE EN KARANLIK OLAYI

Ahmet Yücel

29 Kasım 2014 Cumartesi 21:24

en net en doğrusunu öğrenmek için halikopterin düştüğü yerin bir km uzağında bulunan köylülerle birebir konuşmak söylenemeyenleri öğrenmek galiba işin en doğrusu

Sidreli

28 Kasım 2014 Cuma 23:56

Doğrular er geç ortaya çıkaçak.O bahsettiğiniz Polis Muhsin Başkanı çok seven biri,Tek günahı olayın olduğunda o ilde olması.Yanlış bilgi verenler çok üst görevlerde şuan.

Ispartalı

28 Kasım 2014 Cuma 23:50

Yiğit Anadolu insanı,Şehit Muhsin Yazıçıoğlu mekanın cennet olsun.Haber saptırma,o bahsettiğiniz polis adam gibi adam,Muhsin Başkan gibi Yiğit biri,Olayda yanlış bilgi verenler yaşıyor diyenler şuan üst makamdalar.O bahsettiğiniz polisin hiç bir suçu yok,kaza yerinden gelen bilgiyi sadece üstlerine aktarıyor.Kendisi olay yerinde değil.Haber yaparken lütfen biraz dikkatli olun,yaptığınız haberlerle kul hakkına da dikkat edin

bojuware 201

28 Kasım 2014 Cuma 20:35

öyle bir kaza süsü cinayet ancak yürütmenin başı iktidarın işidir. O da hala görev başında. Muhsinin partiside akp destekçisi gençliğide akp andavalı. Yani mal geldiler mal gidecekler. Suçlu sizlersiniz. Hiç kıvırtmayın.

....

28 Kasım 2014 Cuma 12:18

memur değil..şube müdürü

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR