29 Mart 2024 Cuma

YATIRIMLARLA DESTEKLERLE ÖNÜMÜZÜ AÇTINIZ

YATIRIMLARLA DESTEKLERLE ÖNÜMÜZÜ AÇTINIZ

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Deri Organize Sanayi Bölgesini (DOSB) ziyaret etti. Günaydın, DOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Bıtırak’ı ve sanayi esnafı ile bir araya geldi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve belediye meclisi üyesi adayları ilk olarak DOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Bıtırak’ı ziyaret etti. Bıtırak, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederken, “Son günlerdeki ziyaretleriniz sanayi bölgemize ciddi bir ivme kazandırdı. Bundan da esnaf, sanayimiz ve yönetim olarak büyük bir mutluluk duyuyoruz. Burada yapmış olduğunuz yatırımlarla, desteklerle bizlerin önünü açtınız. Kapak imalatlarımız devam ediyor, nisan başı itibariyle montajına başlanıyor. Önümüzdeki hazirandan itibaren kokuyla ilgili her hangi bir olumsuzluk yaşanmayacak. Kapalı deşarj ünitemiz vardı, başkanımız bunun devamını getirerek, daha uzağa götürdü. Yine sanayi olarak doğalgaz firmamız ile bağlantı kurduk, doğalgaz hattının devrini gerçekleştirdik. Haziran ayı itibariyle de bu çözülecek. Bu katı atık yakıt yakma ile ilgili de bir sorunumuz kalmayacak” dedi.

DOSB’nin şehrin bir parçası haline geldiğine değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, yapılması gerekenler hususunda ne gerekiyorsa belediye olarak iştirak içerisinde olduklarını söyledi. Kapalı sistem hat döşeme işinde bin 500 metrelik kısmının tamamlandığını aktaran Günaydın, “Atık suyumuzu 5 bin 200 metre ileriye götürüyoruz. Yine belediyemizin arıtmasına aitte 700 metrelik kısmı tamamlandı. Bu kapak sistemi de nisan başı ile başlıyor, hattı da ileriye götürmekle koku sorununu tamamen çözmüş oluyoruz. Ciddi bir rakam harcanıyor, sadece malzeme 5 milyon lira tutuyor. İşçilik ve diğer maliyetlerle toplam da 10 milyon liranın üzerinde bir katkıda bulunmuş oluyoruz. Hatta mücavir alan içi dışı şeklinde konuşmalar oluyor, bunu da göz önüne alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mücavir alan dışında, bunu devletimizin yapması gerekiyordu. Yapılmayınca da bunu kendimiz yapıyoruz ve yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Koku sorununu ortadan kaldırdık, şehrimize müjde ediyorum. Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum, hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum” görüşlerinde bulundu.

Başkan Günaydın ve beraberindekiler daha sonra sanayi bölgesi esnafını ziyaret etti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Komik

29 Mart 2019 Cuma 19:44

Bıtırak denilen şahıs,sen nasıl oluyorda,şebeke suyun yok,k****izasyonun yok,çöp teneken yok,pislik için yaşıyorsun,nasıl oluyorda bay Yusuf’a pozitif davranıp,yanınızdayız diyebiliyorsun,helal olsun sana be

ahmet alçı

29 Mart 2019 Cuma 17:40

keşke bagımsız aday olsaydın baskanım

vatandaş

29 Mart 2019 Cuma 17:23

tabakhane kosunu biz çekelim övgüymüş pes artık.

çalışan

29 Mart 2019 Cuma 14:47

len bıtrak yıllardır peşinden ayırılmadın kuyruk seni

Şakitrrrr

29 Mart 2019 Cuma 14:37

Sanki balaman döneminde neler olduğunu görmedi bu millet.

Ömer

29 Mart 2019 Cuma 14:36

Ee salın o zaman şükrüyü.verşn belediyeyi Recep özel yönetsin. O adamları yçnetsin

Bizim oğlan

29 Mart 2019 Cuma 14:35

Her şeye her eleştiriye tamam ziya için. Ama arkadaş elinizi vijfanınıza koyun Şükrü başkan gelirse ne olur die. BELEDİYEYİ kim yönetir die. Etrafında gezen çakal mafya türü insanlara bakın Bi yaa.

Esnaf yğcel

29 Mart 2019 Cuma 14:33

Yapmayın arkadaşlar Şükrü başkanda kaç yıl ITSO BAŞKANLIĞI yaptı. Ne yaptı? Bizim aidatlarla sürekli gezdi. Kendine makam sağladı. Onu hiç dmiyorsunuz

Vatandaş

29 Mart 2019 Cuma 14:31

Hani bu parti muhafazakardı? Hani adayı içimizden biriydi? O zaman bu her saat İÇİP içip faceden ordsn buradan küfür edenlerin ne işi var başdeğirmenin yanında? Bana arkadaşlarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Ne büyük sözmüş

ademoglu

29 Mart 2019 Cuma 13:23

adu öğrencileri 13 gün derse çalışsın bana oy versin diye 420 milyara S. Demirel kongre merkezini nasıl kiraladınız? Hiç mi vicdanınız sızlamadı o parayı verirken sayın başkan ???

inanmıyorum

29 Mart 2019 Cuma 12:36

yzg nin koku sorununu çözeceğine toplu konut yapacağına itkm yi açacağına vesair vesair hiçbir şeyine inanmıyorum. 15 yıl başkanlık yapan kişi "yapacağım" demez "yaptım" der.

Mehmet Akif

29 Mart 2019 Cuma 12:34

Deri OSB şehirin 100-200 yıllık gelişim alanı dışına taşınsın. Sağlık herşeyden önemli. Şehrin dibinde bu iş olmaz.

mstbaalar

29 Mart 2019 Cuma 12:09

inanmayin yapmaz birsey simdiye kadar akli heyke veheykeltrastanidi secim yaklasti mutevazilik uyguluyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR