23 Nisan 2024 Salı

YATIRIMLARINIZ İÇİN TİCARİ KOOPERATİF

YATIRIMLARINIZ İÇİN TİCARİ KOOPERATİF

Isparta

Bozanönü Yolu üzerinde 51 iş yeri olan ticaret merkezi projesi geliştiren Isparta Ticaret Merkezi Kooperatifi, "konuttan daha düşük fiyat, konuttan daha fazla kira geliri" imkanı sunuyor.

Isparta Ticaret Merkezi Yapı Kooperatifi, yatırım amaçlı gayrimenkul düşünenlere yüksek kira gelirli işyeri sahibi olma fırsatı sunuyor. Gül Küçük Sanayi Sitesi yanında Bozanönü yolu üzerinde kurulacak 51 iş yerli Ticaret Merkezi'nde 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla işyeri sahibi olmak mümkün.

Isparta Ticaret Merkezi Kooperatifi Başkanı Cem Çıplak, Basın Kulübü programında projeyi anlattı. Isparta ticaretine yön vermek istediklerini belirten Çıplak,projenin uygulanacağı yerin 5 yıl sonra şehrin tam ortasında kalacağını iddia etti. Çıplak, şöyle konuştu:

KOOPERATİF PROJELERİNE

ISPARTA'DA İLGİ BÜYÜK

Yeni Şehir Çünür bölgesinde bugüne kadar 5000'e yakın konut arzı yapıldı. Isparta halkının konuta karşı yatırım maksatlı bir eğilimi var.Ve buradan bir gelir elde etme öngörüsü var. Fakat Isparta'da kooperatifçiliğe yönelik yapmış olduğumuz finansman projelerinde iyi bir sonuç elde ettik. İyi deneyimler kazandık. Isparta halkı da bu noktada projelere ciddi rağbet gösterdi. Özellikle Çünür bölgesinde kooperatif tarzında yapılan projelerin tamamı neredeyse yok sattı. İnşaat başlamadan üyelikler doldu.

TİCARETİN TAM MERKEZİ

Geçtiğimiz 3 yıllık dönemde konut arzında iyi bir rekabet olduğunu gözlemledik. Isparta ticaretini geliştirecek yeni bir proje olmadığını gözlemledik. Isparta'nın ticaretine baktığımızda şehir merkezinde perakendeye yönelik ticaret söz konusu. Küçük ve Organize Sanayi Bölgesi var. Isparta sürekli bir büyüyen trentti. Şehir büyüyor. Şehirde yeni bir ticari alan oluşumunu biz gözlemleyemedik. Mimarımız, mühendisimiz ve iş ortaklarımız bize böyle bir teklifte bulundular. Hep birlikte projeyi analiz ettik ve doğru olduğu kanaatini oluşturduk. Isparta'nın ticaretine yön vermek istedik. Gül Küçük Sanayi Sitesi bitişiğinde, Bozanönü yolu üzerinde 136 metre yola cepheli,10 bin 216 m2 alan içerisinde bir proje. İçerisinde 51 dükkan olan bir proje. Oto Galereciler Sitesi'ne benzeyen fakat karma konsepte bir proje. Mevcut sanayi sitelerimiz 30-40 yıl önce yapılmış. Bugünkü ihtiyaçları bize göre tam karşılamıyor.

24 AY 1500 TL KİRA

GETİRİSİ GARANTİ

Buradaki dükkanlarımızın fiyatlarına baktığınızda konut fiyatı ile rekabet edebilen hatta daha ucuz olduğu görülecektir. Isparta halkı yatırım yapmayı seviyor. Bugün bir konut aldığınız zaman kiraya verdiğiniz zaman ortalama getiriniz maksimum 1000 TL. İşyeri her zaman değerlidir. Konut fiyattan daha ucuza bir gayrimenkul sahibi olun, kira geliriniz konuttan daha fazla olsun. 200 bin TL ile bir işyeri satın alarak aylık en az 1500 TL gelir elde etme olasılığına sahipsiniz. İşyerlerimiz 200 m2 ortalama. 450 m2'ye kadar dükkan var. Bittiğinde en az aylık 1500 TL kira geliri olacağını garanti ediyoruz. 24 ay kira garantisi verecek kadar bu projeye güveniyoruz.

5 YIL SONRA ŞEHRİN

TAM İÇİNDE KALACAK

Şehir her geçen gün büyüyoruz. Bölge Hastanesi köşe noktada. Bundan birkaç yıl  sonra çok hareketli hale gelecek. Alışveriş merkezi hayata geçti, konutlarda oturum başlayacak. Otel faaliyete geçecek.Yeni imar alanları oluşturuluyor. TOKİ projesi var. Bozanönü yolunun Çünür'e bağlantısı var. Ara yol bağlantıları asfaltlanacak, altyapıları yapılacak.Dolayısıyla insanlar bu Bozanönü yolunu kullanacak. Yeni Otogar'ın gelmesi gündemde. Bundan 5 yıl sonra baktığımızda şehri içine alan bir bölge haline gelecek. Bu projeyi planlarken bundan 5 yıl sonra ne olur? diye düşündük."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR