28 Mart 2024 Perşembe

YATIRIM YAPILIRSA…

YATIRIM YAPILIRSA…

Isparta

Sütçüler ilçesine bağlı Çandır bölgesinde bulunan Yazılı Kanyon, Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı. Bölgeye tatil boyunca yerli ve yabancı turist akın etti.

Çandır Yazılı Kanyon ziyaretçilerin yoğun olduğu yerlerden bir tanesi oldu. Ramazan Bayramı tatilinde doluluk oranı arttı. Ziyaretçiler hem bayram gününde hem de bayram sonrası bölgeye akın etti. Yazılı Kanyon Tabiat Parkında ziyaretçilerin huzur ve sahanın korunması amacı ile Milli Parklar Eğirdir Şefliği, Sütçüler Orman işletme müdürlüğü Çandır şefliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından alanda denetim yapıldı.

TURİZMDE PATLAMA YAŞANABİLİR

Tatil boyunca ziyaretçi sayısı artan Yazı Kanyon’a bir plan ve program içinde yapılacak Turizm yatırımları yerli ve yabancı turistte artış yaşanabilir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

zekii

11 Temmuz 2016 Pazartesi 14:50

Yollarınız çook güzel.hendek hendek.kıvrım kıvrım.Dağlarınız çook güzek.ranta kurban her taraf talan olmuş,delik deşik.Sularınız şahane.İçilemiyor.Arıtıcı taktırıvermiş hayırseverin biri.Kanyon şahane.Doluluktan aracınla giremeden para ödediğin,girince etrafı temiz olmayan,girince midenin bulandığı bir tuvalet.....

mahmut aksu

11 Temmuz 2016 Pazartesi 08:54

Böl****e bir kez olsun ayak basmayan eski vali hazretlerinin verdiği tamamen yalan yanlış, sahte raporlarla böl****i katletmesini yeni valimiz böl****i yerinde inceleyerek doğru rapor ve kararlarla kurtarır. Tamamen yalan yanlış sahte raporlarla katledilen böl****i, çandır köyü karakilise yolunun 3 defa değiştirilmesini, peşkeş çekilmesini, özel idare genel sekreteri çağırarak sorar, tüm ihanetleri yerinde inceleyerek bölgenin kurtulmasını sağlar. hadi valim bize unuttuğumuz dürüstlüğü gösterin.

Baki yeşil

11 Temmuz 2016 Pazartesi 06:55

Çandır güzel ama beş kuruş etmez, 15 lira otopark parası, ne demek hizmet yok bir demlik çay o da çay olsa tam soygun yeri ve bakımsız sözüm ona mescit ve tuvaletler var rezillik turizm il müdürü salla başı al maaşı nah turist gelir,bomba 32 ordaki işletmeci ile ortaklık herhalde

Heryer

10 Temmuz 2016 Pazar 22:11

Evet, danımarkalı turıstlere mermer ve taş ocağı ve ayrıca adım başı hes inşaatlarını, tozu dumanı, linç edılmiş ormanlık alanları, kurumuş dere ve şelaleri gösteririz! Ohh, come on , very amazing idea, dude !!!

Yatırımcı yapsın

10 Temmuz 2016 Pazar 20:06

Vermişler orayı adam cayır cayır fiş kesiyor 14 liraya birde devlet mü yatırım yapacak kime peskes çekilecek

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR