19 Nisan 2024 Cuma

YASTIĞINI ALAN SAVAŞA KOŞTU

ISPARTA Süleyman Demirel Üniversitesi'nde okuyan öğrenciler 'Yastık savaşı' etkinliğinde buluştu.

Isparta

Sosyal medyadan yapılan çağrıyla Süleyman Demirel Üniversitesi 19 Mayıs Amfisi'nde toplanan kızlı-erkekli gençler, evlerinden getirdikleri yastıkları birbirlerine vurdu. İlerleyen dakikalarda yastık savaşına katılanların sayısı arttı.

İŞTE O ANLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kul muhacir

30 Aralık 2015 Çarşamba 10:39

bu soytarıların haberlik ne değeri var malesef üniversite gençliği azınlığı hariç öğrencilikten başkaa ne ararsan var her türlü rezillik soytarılık ne sayarsan

Osman Korkmaz

20 Aralık 2015 Pazar 22:17

Bu doğa sever geleceğin çoluk çocuğumuzu emanet edeceğimiz öğretmen,mühendis adayı öğrencilerimiz yastık savaşı sonrası kirlettikleri etrafı yine kendileri temizlediler mi acaba?Yoksa egosunu tatmin eden apartına mı gitti?

mahmut aksu

21 Aralık 2015 Pazartesi 14:23

Sayın Korkmaz bey,Doğa sever diyerek neden bir cümle kurma ihtiyacı duyuyorsun. Doğa severlerle bu gençlerin yastıkların ne ilgisi var. eğer temizleyip temizlemediklerine bakacaksan sadece kafanı kaldırıp etrafındaki il dağa bakman yeterli. eğer gücün yetiyorsa bu lafını dağları paramparça eden, mermer ocaklarına karşı söyle. bir taraf yastık, pamukla doğayı kirletmiş, bir tarafı doğayı yok etmiş sen sapla samanı karıştırıyorsun gibime geliyor.

isimsiz

21 Aralık 2015 Pazartesi 03:01

evet hepsini ellerimizle ve süpürgelerimizle tek tek temizledik

Yiğit

21 Aralık 2015 Pazartesi 03:00

Merak Etme Dostum Egosunu Tatmin Eden Bizler Temizliğimizide Yaptık.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR