23 Nisan 2024 Salı

YAŞAMINI YİTİRDİ

YAŞAMINI YİTİRDİ

Isparta

ISPARTA'DA dün meydana gelen trafik kazasında 1 kişihayatını kaybetti.

Kaza saat: 20.30 sıralarında meydana geldi. 121. cadde üzerinde Faruk Balaban yönetimindeki motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Faruk Balaban olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Balaban tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Balaban'ın cenazesi bugün Mimar Sinan Camii'nde kılınan öğlen namazının ardından toprağa verildi.

 


 KANAL 32 VİDEO HABER 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

oray yiğit

29 Ekim 2014 Çarşamba 17:32

çok kötü olmuş be kardeş dün kaza anında oradaydım inşallah kaçan şahıs yakalanmıştır. allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun.

davraz

29 Ekim 2014 Çarşamba 21:51

Rahmetli Faruk Balaban ısparta devlet hastanesine geldiği an itibarıyla derhal resütasyon odasına alındı ismi dahi bilinmiyordu, Hemen anında müdahale edilerek Göğüs cerahi uzmanı,Acil uzmanı ve ayrıca 2 tane hekim tarafından müdahale destek bunların yanı sıra 4 sağlık memuru 3 hemşire ve Ayrıca aneztecilerin yoğun ve hiç durmaksızın kendi evlatlarına ancak gösterilebilecek çabayla hizmet ettiler, Fakat Hüküm yinede Allahındır. Faruk Balaban hakın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin. Bu durumda babası olan şahıs büyük bir inanç, edep ve olgunlukla olayı kabulendi. Lakin abisi olan şahıs sanki kazayı hastane çalışanları yapıpta ölmesine neden olmuş gibi orada bulunan tüm sağlık çalışanlarına niye kurtarmıyorsunuz diyerek ölmüş olan kişinin diriltilmesini isteyerek. Ağza alınmayaçak küfürler ederek sağlık çalışanlarına verdikleri emeklerine böylece teşekür ederken, babasıda o durumda dahi sukunetle oğluna müdahale etti. O esnada acilde bulunan bizim gibi vatandaşlarda edepli babadan edep dersi alırken; abisindende edepsizlik dersi aldık. Sonuç değişmedi Faruk Balaban hakın rahmetine yürüdü Allah mekanında dinlendirsin.

çok üüldüm

29 Ekim 2014 Çarşamba 21:31

bu olayda suçlu kim bilmiyorum ama bugünde ben şahit oldum ıspartada yolda motorlu bir genç hatalıydı önümüzdeki aracın önüne geçti önümüzdeki araç çarpıyordu gençlerimize motor verirken öğretmeli bu olaydada o genç ölseydi vah tüh hepimiz üzülecektik hatta araba şöförü haklıda olsa onunda uykusu kaçacak görenlerinde aileninde çok anlatmak lazım gençlere

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR