26 Nisan 2024 Cuma

YAPILANLARI ANLATMAK YERİNE.....

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısına Karayolları Bölge Müdürü Şenol Altıok katılarak Isparta ile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Isparta

Isparta’nın şuana kadar kendi kurumundan hak ettiği yatırımı alamadığını söyleyen Altıok; “Dereboğazı yolunda mevcut tek yönlü yolun üzerine beton asfalt kaplamaya başladık. Bunu birazda Dereboğazı yolunun gecikmesinden dolayı Ispartalılardan bir özür olarak kabul edebilirsiniz. Bu planlamalar henüz proje bazında. Ben özellikle buraya gelmeden başkanımıza Isparta için anlatmaya çok kayda değer şey yok. Bunlar planlama bazında çalışmalar dedik.Fakat biz en azından planlamalarımızı anlatalım Isparta’nın da bu noktada bilgisi olsun istedik. Ben farkındayım. Isparta şuanda bizim kurumumuzdan hakettiği yatırımı alamamış. Bunda en önemli şey projelerin olmaması. Bu projeleri anlatırken biz bir taahhütte de bulunmuyoruz. Çünkü biz bürokratız. Bunların ne şekilde yapılacağını aranızdaki siyasiler takip edecek. Onlar karar verip yürütecekler” diye konuştu.

 

Bu konuşmaları yaptı ancak yapılan yatırımlardan haberi bile olmadı.

 

- Şarkikaraağaç-Çetince yolu tamamlandı.

- Çetince-Madenli yolu inşaat aşamasında

- Şarkikaraağaç-Fele yolunun ihalesi yapıldı

- Isparta-Eğirdir arası sıcak asfalt döküldü.

- Keçiborlu-Isparta karayolu tamamlandı.

- Isparta – Antalya yolunda tünellere kadar inşaat devam ediyor.

- Antalya-Isparta 1. etap bitti. 2. etap için ihale yapılacak.

 

Bu yapılanlardan hiç ama hiç bahsetmedi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Haberci

27 Haziran 2016 Pazartesi 16:57

Bu haberi kim yaptı ise yazıklar olsun.. Akparti il başkanlığı olarak toplantıya katıldık ve bahsedilen her yeri bölge müdür anlattı.. Sözleri çarptırılıarak haber yapılıyor .. müdürümüz görevden alındı yazık oldu ama anlıyorum ki bizim içimizde bile siyasi olarak ıspartaya hizmet etmek yerine reklamınınyapan bazı vekiller var.. Hiç bir şey diyemiyorum..

Kimsin sene cevap

02 Haziran 2016 Perşembe 18:26

Başbakanın bugünkü genişletilmiş danışma toplantısını dinlemeni tavsiye ederim. Bürokrat konuşur projelerini ortaya koyar siyasiler de onu icraata koyar ama neden savunduğunu bilemediğim müdürün tersini yapmış. Sanırım biryerlerden adaydı da yapmadılar belediye bşk ya da milletvekili de siyasilere gıcığı var bu müdürün

Ali Dinç

02 Haziran 2016 Perşembe 11:03

Dereboğazı yolunda duble yolla ilgili nasıl bir çalışma varmış açıklarmısın sayın bomba32 yazarı. Şatonun önünü bile yapamayan, 6 aydır menfez atıp yolu devam ettiremeyen müteaahit beyler, daha Ağlasun kavşağını geçip tünelleri bile göremediler. Siz tünellere kadar inşaat devam ediyor demişsiniz, biz bir inşaat göremedik.

ıspartalı mustafa

02 Haziran 2016 Perşembe 10:16

Sevgili Ispartalı lar ya biz enayiyiz yada bizim aklımızla alay ediyorlar bu etap denilen yer ISPARTA AGLASUN çift yol projesi. Hani TİCARET ODASI başkanımız var ya AGLASUNA sanayi kuracaktı .Onun alt yapısın dan bahis ediyorsunuz her halde selamlar...

Kimsin sen

02 Haziran 2016 Perşembe 09:10

Sanırım iktidar partisinin fanatiklerindensin ki hemen savunmaya geçtin :) Ne o eleştiriye gelemiyormusun sende ağa babaların gibi. Öncelikli olarak aklı selim ve sakin olmanı öneririm. Çünkü insanların birilerini eleştirmesiyle hakaret etmiş olmaz. Herkez kafasındaki doğruyu nezaket kuralları çerçevesi içinde söylemeli ve karşı tarafda önce öz eleştiri yapmalı ve sonra kendini savunmalı.Bilmem anlatabildim mi? Sevgiyle kal.

ıspartalı

02 Haziran 2016 Perşembe 09:09

degerli iktidar bizler ıspartalı olarak bunları biliyoruz.genel müdür bilimiyor annaşılıyorki sözde bölge müdürü anlat desen bunları televizyon karşısında anlatmaz valla türkiye cumhuriyetinde tek yolu yapılmayan il ısparta buda demirelin memleketi o sebebten bunuda biliyoruz.ıspartalı vatandaşlarımızın çogu o kadar cahilki memleketinin adamını yuhlatıyorlar ve o partiye oy veriyorlar verin bakalım ne kadar verirseniz verin bu memlekete hizmet gelmez.o kadar.

hacı

02 Haziran 2016 Perşembe 08:58

Çok kötü bir habercilik anlayışı sırf kaos yaratmak için yazılmış. bir kurumun bölge müdürü resmen özür diliyor gereken yatırımı yapmadık diyor. Siz göstermelik yapılmış olanları sanki iş yapmışlar gibi anlatıyorsunuz.

Beceriksiz

01 Haziran 2016 Çarşamba 19:07

Ey havalı bölge müdürü siyasi adı altında milletvekillerinden parti yöneticilerine kadar alayına kaymışsın maşallah. Arkan baya bi güçlü herhaldeki yöneticileri meclis üyeleri vs fetö pdy paralel operasyondan içeri alınan ITSO ile birlikte siyasi otoriteye hükümete ve onun üzerinden de devlet başkanımıza aba altından sopa mı gösteriyorsunuz. Kendin bu yolla ilgili fikir proje üretememişsin yollarda görüyoruz akşama kadar 3 metrekare çukur yamarsın sonra gelip konuşursun

ramazan

01 Haziran 2016 Çarşamba 16:58

bahse konu olan dereboğazı, burada bir gecikme var proje 2017 de tamamlanacağı söylenmekte. yapım hakkında kesin bir bilgi yok yani 5yılda sürebilir 10 yılda yine bir ilgisizlik yine kazalar olacak !!!!! çok yazık..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR