20 Nisan 2024 Cumartesi

Yangına müdahaleye koştu, motorundan oldu

Yangına müdahaleye koştu, motorundan oldu

Isparta

(Kemal Erben-Doğukan Acar) Isparta’da Kovada Milli Parkında çıkan yangına müdahale etmek için bölgeye giden Murat Yıldız’ın, yangına müdahale ettiği sırada motosikleti çalındı.

Isparta’nın Eğirdir ilçesi Kovada Milli Parkında dün gece saatlerinde yangın çıktı. Ekipler ve vatandaşlar yangına müdahale etmek için bölgeye akın etti. Eğirdir’de yaşayan Murat Yıldız, yangın haberini aldıktan sonra evinden motosiklete binerek bölgeye doğru yola çıktı. Eğirdir Essan İşhanına motosikletini bırakan Yıldız, başka bir araçla yangın bölgesine geçti. Yangın bölgesinde diğer vatandaşlarla birlikte kahramanca mücadele gösteren Murat Yıldız, yangının kontrol altına alınmasının ardından bölgeden araçla motosikletinin bulunduğu Essan İşhanına geri döndü. Yıldız gece saatlerinde Essan İşhanına döndüğünde motosikletinin çalındığı fark etti. Motosikleti çalınan Murat Yıldız Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.

Emniyet Müdürlüğü tarafından motosikletin bulunması için çalışmalar sürüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Jet

05 Ağustos 2021 Perşembe 15:24

Motora binip gitseydin

İnsnlıkpislik

05 Ağustos 2021 Perşembe 07:52

Yangını yakan nasıl cezayı hak ediyorsa çalanda aynını hak ediyor

Mahoni

04 Ağustos 2021 Çarşamba 18:53

Vatan hainleri ile vatan severler aynı vatanda yasamamali kanunlar caydırıcı değil sen senekerce çalış adam çalsın yakalaninca üç ay yatar çıkar adalet varsa ben kaç senede çalışıp alıyorsan o kadar sene hapisde yatsın ama geceleri gündüz ormanlarda çalışsın diyeceğim ama hırsıza verilen hak bu millete verilmiyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR