29 Mart 2024 Cuma

YANARAK CAN VERDİ

YANARAK CAN VERDİ

Isparta

ISPARTA'ya yakınlarını ziyaret etmek için Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden yola çıkan 34 yaşındaki Tuncay Şen yönetimindeki otomobil, yön levhasının beton ayağına çarptıktan sonra alev aldı. Araçta sıkışan sürücünün kızı 6 yaşındaki Aleyna Şen, yanarak yaşamını yitirdi. Sürücü baba ve diğer 2çocuğu ise kazadan yaralı kurtuldu.

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında, Milas- Bodrum KarayoluTorba Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Peyzaj ürünleri satılan dükkan işleten Tuncay Şen, yönetimindeki 06 DS 2661 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak yön levhasının beton ayağına çarptı. LPG'li olduğubelirtilen otomobil, alev aldı. Sürücü Şen ile çocukları 4 yaşındaki Deniz Şenve 8 yaşındaki Çınar Deniz Şen, kazayı görenlerin yardımıyla, alev alan otomobilden çıkarılabildi. Araçta sıkışan Aleyna Şen ise yanarak yaşamınıyitirdi.

KÖMÜRLEŞMİŞ CESEDİ ÇIKARTILDI

İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekiplerivücudunda yanık yarası oluşan Şen ve iki çocuğunu ambulansla çevredekihastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan üç yaralının da hayati tehlikesininbulunmadığı belirtildi. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonrasıminik Aleyna'nın kömürleşmiş cesedi araçtan çıkarıldı. Kaza yerinde yapılan inceleme sonrası Aleyna'nın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Memleketi Isparta'ya yakınlarını ziyarete gittiği belirtilen Tuncay Şen'in Bodrum'a döndüğü öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. -Bodrum Muğla

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR