26 Nisan 2024 Cuma

YAN YANA DEFNEDİLDİLER

YAN YANA DEFNEDİLDİLER

Isparta

Geçtiğimiz günlerde emekli astsubay Muzaffer Danış'ın (50) tabancayla öldürdüğü karısı Nilüfer Danış (50) ve kızı Gizem Nur (18) bugün toprağa verildi. Anne kız yan yana Sultandere Mezarlığında toprağa verilirken acı dolu anlar yaşandı.

Olay geçtiğimiz pazar günü Burdur Burç Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana gelmişti. Emekli astsubay Muzaffer Danış eşi ve kızıyla henüz nedeni bilinmeyen bir olaydan dolayı tartıştılar. Tartışma anında evin içerisinde evin büyük çocuğu Özge ile 1,5 yaşındaki kardeşinin de olduğu öğrenildi. Danış tartışma esnasında Özge'ye, çocuğu alıp diğer odaya geçmesini istedi. Tartışmanın ilerlemesiyle karısını ve 18 yaşındaki diğer kızını vuran emekli astsubay Muzaffer Danış daha sonra kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu.

Silah seslerini duyan komşuların emniyet güçlerine haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil ekipleri sevk edildi. Muzaffer Danış'ın kontrolünde ki tabancayla vurulan eşi Nilüfer ve kızı Gizem'in olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmasının üzerinden çok geçmeden kafasına sıkan Muzaffer Danış da hayatını kaybetti.

ANNE KIZ YAN YANA DEFNEDİLDİ

Burdur Devlet Hastanesinde otopsi işleminin tamamlanmasının ardından anne ve kızın cesedi yakınlarına teslim edildi. Bugün öğle namazına müteakip Ulu Camii'de kılınan cenaze namazına Burdur Valisi Hasan Şıldak, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç katıldı. Sultandere Mezarlığında anne ve genç kız yan yana toprağa verilirken iki kardeş Oğuzhan Danış ve Özge Danış mezar başında göz yaşı döktü.

Muzaffer Danış'ın cenazesinin de ikinci vakti toprağa verileceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

20 Aralık 2018 Perşembe 20:24

söze gerek yok kıyamet alemetleri zuhur ediyor.

cahilperi

20 Aralık 2018 Perşembe 12:02

gerıye kalan kardeşlerin acısını kim tarıf edebılır yaşayacakları prıkolıjık travmayı kım duzeltebilir ömür boyu tarıfsız acıyı koyup gıttı cocuklara . emeklı olan sılah sahıbı kımselerın elınde alınmalı sılahları. yazık kı ne yazık

dilek

20 Aralık 2018 Perşembe 11:55

Birde astsubay olacak astsubay yazıklar olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR