26 Nisan 2024 Cuma

YALVAÇTA KORKU DOLU ANLAR

YALVAÇTA KORKU DOLU ANLAR

Isparta

Yalvaç'a bağlı Celeptaş köyünde çıkan yangında 2 katlı ev tamamen yandı. Yangını itfaiye ve vatandaşlar birlikte kontrol altına aldı.

 

Yalvaç'a bağlı Celeptaş köyünde henüz nedeni belirlenemeyen yangında 2 katlı bir ev yanarak kül oldu. Saat 13.00 sıralarında meydana gelen yangında 55 yaşındaki Aydın Kaya’nın evi kullanılamaz hale geldi.

 

Alt katı ahır ve ardiye olarak kullanılan 2 katlı evde çıkan yangın rüzgarında etkisi ile bir anda büyüdü. Yalvaç Belediyesine ait itfaiye araçlarının olay yerine yetişmesine kadar geçen sürede köy halkı yangın söndürme tankı ile yangına müdahale etmeye çalıştı.

 

Ev sahibi ve evde yaşayanların akrabalarını ziyaret amacıyla İstanbul’da olduklarını yangının ya elektrik kontağından ya da alt katta bulunan saman balyalarına atılmış olan sigaradan kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Köy halkının yardımları sayesinde yıllar önce yaptırılan evin yanması ile ailenin zor durumda kaldığını belirten köylüler,devletinde yardımı ile aileye yeni bir ev yaptırılması için elbirliği edeceklerini ifade ettiler.

 

Yangınla ilgili olarak itfaiye ve Jandarma ekipleriaraştırmalara başlarken aileye de haber verildiği öğrenildi.

Nurettin Arkan Yalvaç

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR