19 Nisan 2024 Cuma

YALVAÇLI PİLOT UÇAK FACİASINI ÖNLEDİ

YALVAÇLI PİLOT UÇAK FACİASINI ÖNLEDİ

Isparta

Bodrum’dan İstanbul’a uçuş yapacak olan uçağın pistten kalkışı sırasında alana helikopter inmesi nedeniyle yaşanan büyük tehlike Yalvaçlı Pilot Hüdaverdi Ataşoğlu’nun ustalığı ve dikkati sayesinde faciaya dönüşmeden atlatıldı.

Söz konusu olay, uçakta bulunan Fox TV’nin ünlü sunucusu İsmail Küçükkaya ve bazı ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımla gündem oldu.

Küçükkaya, kendisine ait twitter hesabından olayı şu tweetlerle duyurdu: “Bodrum’da büyük tehlike atlatıldı. İstanbul’a gitmek üzere yolcularınıalan 18.40 Dicle isimli uçak tam havalanmak üzereydi ve hızını almışken bir helikopterin inişine denk geldi. Pilot ani reeksle uçağa son anda fren yaptırdı. Yolcular uçaktan indirilip salona alındı.”“Yolcular, havalanmak üzere hızını alan pist başındaki uçağın sın anda fren yapmaması halinde işte bu helikopterle çarpışma ihtimalinden bahsediyorlar. Dicle isimli uçaktan tahliye edilen yolcular ‘kule bunu nasıl farkedemez’ diye tepki gösteriyorlar.”

“Yolcular, dikkati ve reeksi nedeniyle THY uçağının pilotuna teşekkür ediyorlar.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

18 Ağustos 2019 Pazar 14:02

Adam yalvaçlı sadece yalvaçata yaşamıyo o bile kaçmış baksanıza :)))))

Mert

18 Ağustos 2019 Pazar 06:54

Helal sana toprağım şu yalvaç a her haberinde kötü yorum yapanlar beş parmağın hepsi aynı değil ıspartada her gün uyuşturucu fuhuş tan başınız kalkmıyor yalvaç dil uzatmayın

Pilot

18 Ağustos 2019 Pazar 04:37

Yalvacı KÖTÜLEYENLER nerede Afyona bağlansın diye yazanlar .............

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR