19 Nisan 2024 Cuma

YALVAÇLI KADINLAR BİR ARADA

YALVAÇLI KADINLAR BİR ARADA

Isparta

Daha öncesinde farklı STK’larda görev almış, aktifliğiyle bilinen, Şerife Hanım EKİCİ, son olarak Yalvaç KAGİK başkanı ve Isparta KAGİK başkan yardımcılığı görevine çok hızlı başladı. Yalvaçlı tüm bayan esnaflarını bir araya getirerek, dayanışma ve birlik olma konusunda toplantı düzenlendi. İlk toplantıda heyecan, istek ve azim ile kooperatifleşme kararı aldılar.

Başkan Ekici konuşmasında; "Kadın girişimciler kurulumuzun ana gayesi, güzel Yalvacımızın güzel çalışkan ve azimli kadınlarının, ekonomik faaliyetleri için aradıkları destek ve altyapının oluşturulabilmesi için gerekli adımların atılmasıdır.  Amacımız, kadınlarımızın ev ve ülke ekonomisine katkı yapmaktan öte, erkeklerle birlikte eşit ve paylaş bir şekilde ekonominin esas aktörleri olmasını sağlamaktır. Ýapacağımız güzel ve faydalı işlerle, Yalvaç ve ülke ekonomimizin gekuşmesinde önemli roller üstleneceğiz. İktisadi hayatın her noktasında yer alan ve yer almak isteyen kadınlarımızla birlikte planlı bir şekide örgütlenerek, günümüz serbest piyasa ekonomisini reel kurallarına uygun, ayakları yere basan şekilde, ticari faaliyetler gerçekleştireceğiz.  Amacımız, sadece para kazanmak değil tabii ki, yapacağımız ekonomik faaliyetlerle beraber, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında da, çok anlamlı ve güzel işlere imza atacağız. Yapacağımız işlerde, ekonomi dünyası daki, başarılı iş kadınlarımızdan örnek teşkil edecek, başarılı işlerle bir bilgi ve deneyim alışverişini başlatacağız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı olan kurulumuz, bu yolculuğu sırasında başta Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere, diğer kamu kurum ve kuruluşlarını da desteğini alarak hedefine doğru koşacaktır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

iyi iyi

23 Mart 2019 Cumartesi 13:34

noldu kayanın durumu girdimi yine hastaneye

Karaambarcı

17 Mart 2019 Pazar 23:31

bu yanındaki hanımlardamı bu Hanım gibi acaba merak ettim???

bir genç

17 Mart 2019 Pazar 23:29

Abamız gençsever.iyi biliriz kendini

Beşiktaşlı

17 Mart 2019 Pazar 23:01

Başkan hanım yalvaç ta ev hanımlarının yapabileceği işler getirin yapabiliyorsanız

hastane personeli

17 Mart 2019 Pazar 22:32

Kocasını tekrar müdür yaparlarsa Akpartiye yazıklar olsun!!!

üçhilal

17 Mart 2019 Pazar 22:29

yüzümü fotoşopla incelteyim derken çeneyi kaybetmiş.yalvaçlı kendisini çok iyi bilir.Milletvekilleri ağzımın içine bakar diyen kadının kocası tabi müdür olacak.

olur

16 Mart 2019 Cumartesi 10:18

Yalvaç hastanesi müdürü Kaya Ekici tekrar göreve gelir artık

Hanım

15 Mart 2019 Cuma 22:42

Şaka gibi bir haber.... bu kadınlar gün grubu gibi...ç hangi girişimi var acaba...

BAMUKKÇUUU

15 Mart 2019 Cuma 13:55

GÜYA KADINLAR VAR SADECE MİLLET ORAYA GİDERKEN BİLE EŞLERİNDEN PARA ALIP KOUFERE GİDİYOR GERÇİ DERDİM OLSUN KURBAN EDERLER SİZDE HAKLISINIZ BİLADERLERİMMMM:::::

kadın girişimci

15 Mart 2019 Cuma 13:22

tanımıyorum yanılıyor olabilirim ama görüntü kadınların halinden anlayan birine benzemiyor... kadınların %80 i makyaj yapmıyor kuaföre gitmiyor kendine bakmıyor bakamıyor siz o kadınlara sözde destek olurken işin kaymağını kendiniz yiyorsunuz aslında...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR