25 Nisan 2024 Perşembe

YALVAÇ ZAFERİ!

CHP'nin sessiz ve sakin ama en güçlü aday adayı olan İrfan Bakır, ön seçimde resmi olmayan sonuçlara göre ilk sıraya yerleşti. Merkez ilçede İsa Önder Dinçtürk'ün ardından en yüksek oyu alan Bakır, kırsal kesimden ve en çok Yalvaç ve Gelendost'tan gelen oylarla zaferini ilan etti.

Isparta

2011 yılında CHP'den 2. sıra Milletvekili Adayı olan İrfan Bakır'a, CHP'li üyeler hakkını geri verdi. Vali Ali Haydar Öner'in birinci sıradan milletvekili seçilmesiyle meclise gidemeyen İrfan Bakır'a bu kez CHPli üyeler meclis yolunu araladı. Bakır'a en büyük destek ise memleketi olan Yalvaç'tan geldi. Merkez ilçedede rekor oy alan Bakır'ın zaferini Yalvaç ve Gelendost ilan etti. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

üye

31 Mart 2015 Salı 08:32

akp denen parti üyelerine bile güvenmiyor ve temayül yoklaması deniln oylamaları kayıp adayları rte mit belirliuyor böyle rezillik olamaz millet millet diyen rte millete güvenmiyor kaçak saraylı

emekli öğrt CHP'li

30 Mart 2015 Pazartesi 22:40

Eyy AKP'li kardeşler,temayül yoklaması diye size oy kullandırıp oyları sayım için Ankara'ya gönderen parti yöneticilerinin sizin iradenizi hiçe sayıp istedikleri kişileri vekil yapacaklar.Kendilerine biat etsin diye.Bunu kabul ediyor musunuz?Yoksa CHP gibi ön seçim yaparak hakkaniyetten,adaletten yana mı olacaksınız,saygılar.

DEMOKRASİ KAZANDI

30 Mart 2015 Pazartesi 15:46

ISPARTA'DA TÜM PARTİLERİMİZ ÖN SEÇİM YAPSIN MHP, AKP, CHP KİM KAZANIRSA KAZANSIN SONUÇTA DEMOKRASİ VE ISPARTALI KAZANIR. KONTENJAN ADAYLARIN DIŞARIDAN GETİRİLEREK ISPARTALI'NIN ÖNÜNE KONULMASI VE SEÇTİRİLMESİ İLE MALESEF SEÇİMİ TÜM ISPARTALI KAYBETMİŞ OLUR.

osman teke

30 Mart 2015 Pazartesi 15:13

Darısı MHP nin başına.Bu kez MHP ön seçim yapsaydı taban en güçlü dört adayı sıralardı.Ama nerdeeee....

Vatandaş

30 Mart 2015 Pazartesi 14:22

Akpartininde ön sıralara bir yalvaçlı koyması şart oldu.Yoksa bir vekille kalırlar.

ZAMAN CHP ZAMANI

30 Mart 2015 Pazartesi 13:22

Halk adamı. Güzel insan yolun açık olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR