24 Nisan 2024 Çarşamba

YALVAÇ KARARLI

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekili Adayı Ayşe Usta, 7 Haziran seçimlerine az bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Yalvaç'ta AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programı katılan Milletvekili Adayları sevgi gösterisi ile karşılandı.

Isparta

Seçim çalışmalarını iki gündür Yalvaç’ta sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç bu sabah kadınlara yönelik olarak düzenlenen toplantıda gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

 

Geçtiğimiz günlerde MHP’den istifa eden ve Ak Parti’ye döneceği iddia edilen Yalvaç Belediye Meclisi üyesi Murat Sarıoğlu ile Ak Parti Yalvaç Kadın Kolları Başkanlığı’nca bu sabah partili kadınlara yönelik olarak ortaklaşa kahvaltılı toplantı düzenlendi.

 

Murat Sarıoğlu yeniden Ak Parti’de…

 

Yalvaç’ta 2002 yılında kurulan Ak Parti’nin kurucu ilçe başkanı olan ve 2014 yerel seçimlerinde Tekin Bayram’ın Yalvaç Belediye Başkan Adayı gösterilmesi nedeniyle Ak Parti’den ayrılarak MHP’yi destekleyen, ancak gerek MHP ilçe yönetimi gerek Belediye Başkanı Tütüncü ile çeşitli konularda anlaşmazlığa düşerek MHP üyeliğinden istifa eden Yalvaç Belediye Meclisi üyesi Murat Sarıoğlu, kısa bir konuşma yaparak katılımcıları selamladı ve şunları söyledi: “Kadın kollarımızla birlikte düzenlediğimiz bu buluşma, Ak Parti’nin Türkiye’deki kucaklaşmasının tezahürüdür. Yalvaçlı her zaman ülke menfaati, memleket menfaati neyi gerektiyorsa gereğini yapmıştır. Yalvaçlı hemşehrilerimiz geçmişte olduğu gibi Ak Parti’ye yine % 60 destek verecektir.”

















 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ak Ispartalı

16 Mayıs 2015 Cumartesi 15:45

Ne güzel ak vekillerimizin haberlerini veriyorsun. Bu sefer sayenizde akparti 4 vekil çıkaracak. tabi birde allahın yardımı olacak.

yok canım sanayici bitik

16 Mayıs 2015 Cumartesi 15:21

yalvaç sanki durum farklı. gittik gördük. orda da dava sönmüş. hırsızlık herkes tarafından biliniyor. artık akp iflah olmaz. hayal görmeyin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR