25 Nisan 2024 Perşembe

YALVAÇ FUARDA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

YALVAÇ FUARDA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Isparta

Yalvaç Belediyesinin Yöresel Ürünler (Yörex) Fuarı’ndaaçtığı standı Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve TOBB Yönetim Kurulu BaşkanıRifat Hisarcıklıoğlu da gezdi.

Üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılantarım, gıda, sanayi ürünleri ve el sanatlarının tanıtılması için düzenlenenYÖREX Fuarı’nda Yalvaç rüzgârı esti. Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde EXPOCenter’da düzenlenen fuarda, Yalvaç’ın markalarının sergilendiği stant kuruldu.Yalvaç’a özgü hamursuz, Kaymak, Deri Ürünlerinin ve İlçeyi tanıtan cd vebroşürlerin yer aldığı Yalvaç standı, YÖREX fuarında herkesin ilgisini topladı.Fuarın açılışını gerçekleştiren Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Türkiye Odalarve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yalvaçstandını inceledi. 

Yalvaç standında Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncüile sohbet eden Bakan Yılmaz ;’Yalvaç ilçemiz çok güzel bir stant açmış Ispartave YalvaçTürkiye’nin önemli şehirlerinden birisidir. Bunu YÖREX Fuarında bunubir kez daha gösterdi. Yalvaç Belediye Başkanımız ile Yalvaç Organize SanayiBölgesi hakkında görüştük konunun takipçisi olacağız ve hızlandırılması için gereklitüm işlemleri yapacağız. Buradan Yalvaç Organize Sanayi Bölgesinin müjdesiniYalvaçlı hemşehrilerimize vererek Sevgi ve Selamlarımı iletiyorum’ ’dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da Yalvaç ilçemiz Tarihi,Kültürü ve Turizmi ile Isparta ilimizin güzel ilçelerinden. Belediye BaşkanımızFuara güzel ve donanımla bir şekilde hazırlanarak başarasını burada dagöstermiş. Yalvaç Belediyemizin standının kurulmasında emeği geçen herkeseteşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Başkan Tütüncü ise yaptığı açıklamada ;’Bu yıl 5.cisidüzenlenen Yöresel Ürünler Fuarında İlimizi ve İlçemizi en iyi şekildetanıtabilmek için burada arkadaşlarımız çalışıyor. Yalvaç ile ilgili Pisidia Antiocheia’dan,TarihiDokuyu, Hamursuzu, Balı, Kaymağı, Kültürü, Gelenek ve Görenekleri ile birbütün olarak çalışıyoruz. Bu fuarda bizleri buluşturan başta Sayın Valimize,Isparta Ticaret Odası ve ticaret Borsamızın Başkanları ve DeğerliÇalışanlarına, Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Buğdaycı (Bal-Kaymak YöreselÜrünler),Yavuz Öztaş (Şehzade Deri Ürünleri) , Belediye Personelimize vebizleri burada yalnız bırakmayan Değerli hemşehrilerimize ve ziyaretçilerimizeteşekkür ediyorum hocama fuar alanındaki başarılarından dolayı Teşekkür Ederim’’dedi.

 

Yalvaç Belediyesinin standını Milletvekillerinden,İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanlarına ,Ünlü Sanatçı ve Mankenlerden birçok önemli ziyaretçiyi misafir eden Yalvaç Belediyesi Standı YÖREX FuarınaBaşarılarla dolu imzasını attı…

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abbas

24 Ekim 2014 Cuma 19:37

çalışkan belediye başkanına başarılar dilerim..

Kemal ERİKCİ

24 Ekim 2014 Cuma 17:11

Yapacaklarını yapmadan önce düşünen ve bir daha düşünen,hatta danışan. Ben bilirim sevdasında olmayan.Başkanımıza Yalvaç'lı olarak kendisine tam desteğimizin artarak devam ettiğini, Onunla gurur duyduğumuzu, Başarılarının devamı dileğimle. Bir dönem sonra bakın nerelerde ?

Ispartalı

24 Ekim 2014 Cuma 17:03

Yörex ne ya.. Adam gibi bir tema bulunamadı mı.. Adam apart yapıyor ingilizce isim, büfe açıyor ingilizce, ayakkabı boyacısı bile ingilizce isimle iş yapmaya çalışıyor. Biz mi ingilizleştik yoksa güzelim Türkiyemde Türk'ten fazla ingiliz mi var..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR