20 Nisan 2024 Cumartesi

YALVAÇ FEN LİSESİ YILDIZINI PARLATIYOR

YALVAÇ FEN LİSESİ YILDIZINI PARLATIYOR

Isparta

Yalvaç’ın en başarılı ve seçkin eğitim kurumu Yalvaç Fen Lisesi, mezun ettiği öğrencilerinin üniversite sınavında Türkiye’nin seçkin üniversitelerin seçkin bölümlerine yerleştirdiği öğrencilerle bu yıl başarı çıtasını daha da yükseltti. Her yıl kazanan öğrenci sayısının yanında kazanılan bölümlerin kalitesi de önemli düsturuyla hareket eden hareket eden Yalvaç Fen Lisesi, bu yıl hem kazandırdığı bölümler hem de kazandırdığı öğrenci sayısındaki artışla yıldızını daha da parlattı. Yalvaç Fen Lisesi bu yıl 90 tane öğrencisini seçkin üniversitelerin seçkin bölümlerine yerleştirmeyi başardı.

Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize ve de onların yetişmesinde büyük emeği olan idareci ve öğretmenlerimize, önümüzdeki yıl sınava girecek son sınıf öğrencilerine ayrıca yine iyi sıralamalar elde etmelerine rağmen, daha üst düzey bölümleri kazanmak amacıyla bu yıl tercih etmeyerek tercihini gelecek seneye bırakan öğrencilere başarılar diliyoruz.

İşte Yalvaç Fen Lisesinin gurur veren başarı tablosu:

9 Tıp Fakültesi

23 Mühendislik Fakültesi (ODTÜ ve BİLKENT  vb. Üniversiteleri)

5 Diş Hekimliği

3 Mimarlık

5 Veterinerlik

22 Sağlık Bilimleri

10 Eğitim Fakültesi

1 Hukuk Fakültesi

6 Fen-Edebiyat

3 Psikoloji

3 Milli Savunma Üniversitesi

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yalvacli

16 Ağustos 2019 Cuma 22:00

Yine mi Yalvac!!!!!!

haylaz

16 Ağustos 2019 Cuma 15:22

ALLAH başarılarını devamlı kılsın inşallah eğitim kadrosu oynanarak kalitenin düşmesine sebep olunmaz başarılar yalvaç fen lisesi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR