26 Nisan 2024 Cuma

Yalvaç Belediyesi kazazedelere mevlüt okuttu

Geçtiğimiz Cumartesi günü Eskişehir’e geziye giden öğrencileri taşıyan midibüsün Afyon’da uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren SDÜ Yalvaç MYO öğrencileri için Yalvaç Belediyesi tarafından 2 camide mevlid programı düzenlendi ve halka helva dağıtıldı.

Isparta

MHP’li Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, kaza günü 8 öğrencinin yaşamını yitirdiğini bugün sayının 9’a ulaştığını belirterek ‘25 Ekim 2014 tarihinde Yalvaç Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimizi Eskişehir’e taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu yaşamını yitiren öğrenci arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Üzücü Kazanın gerçekleştiği yolun zirveye kadar olan kısmıYalvaç İlçemiz sınırlarında zirveden sonra olan kısım ise Afyonkarahisar ilimizsınırlarında yer almaktadır. Bu yol İlçemiz sağır köyü ile AfyonkarahisarKaramık köyünü bağlayan genişliği 7 metre olan yol İl Özel İdaresi sorumluluğundayer almaktadır.

Acımız büyük. Bu acıyı kelimelerle anlatmak mümkün değil.Yaşamını yitirenlere rahmet yaralı olanlara da Allah’tan acil şifalardiliyorum. Bu yol defalarca dile getirilmiş olmasına rağmen maalesef dikkatealınmadı ve sonuç ortada. Bir musibet bin nasihatten evladır. İnşllah bu elimkaza sonrası gereken yapılır. Takdiri ilahi diyecek söz bulamıyorum’ dedi.

 Devlethan Camii ve Hamidiye Camiinde öğle namazı öncesi düzenlenen mevlid programınaMHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü,SDÜ Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesinde bulunan 3 yüksekokulun müdürleri, öğretimgörevlileri, öğrenciler ve Yalvaç halkı katıldı.  Namaz çıkışında vatandaşlara belediye tarafından hazırlanan irmik helvasıikramında bulunuldu.



  BEN DEMİŞTİM DEMEK DOĞRU DEĞİL AMA BİZ BU KONUYU TBMM’DE DİLE GETİRDİK

konuşmadatehlikenin boyutunu anlatmıştım. Ben demiştim demek doğru değil ama bunu dilegetirmiştik. Her ne kadar siz bu yol karayolları ağında değil deseniz demaalesef kısa olmasından dolayı halk burayı kullanıyor. Devleti milletinemrinde ise milletin isteklerini dinleyecek. Ben bu konuyu mecliste yinkonuşacağım ve bizzat Ulaştırma Bakanına da konuyu götüreceğim’ açıklamasındabulundu.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abbas

27 Ekim 2014 Pazartesi 19:24

Allah kabul etsin..Vefat edenlere Allah rahmet eylesin.Yaralı arkadaşlarımızında en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmasını diliyorum.Ayrıca bu duyarlı davranışından dolayı Halil Tütüncü Beye teşekkür ederim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR