25 Nisan 2024 Perşembe

YALVAÇ AK PARTİ'DE KARARLI

AK Parti Milletvekili Recep Özel ve Ayşe Usta, 7 Haziran seçimlerine az bir süre kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ayşe Usta'nın memleketi Yalvaç ise iktidar sürsün, Türkiye büyüsün demekte kararlı gözüküyor.

Isparta

Milletvekili adayları Recep Özel ve Ayşe Usta, Yalvaç ilçesi ve köylerini ziyaret ettiler. Büyük bir sevgi seli ile karşılanan Milletvekili Adayları vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Yalvaç ilçesi ile Kuyucak, Kırkbaş, Mısırlı, Sağır, Körküler, Ayvalı, Terziler Köylerini ziyaret ettiler. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Ayşe Usta, ben sizin evladınızım. Sizler için meclise gitmek istiyorum. Desteklerini bekliyorum dedi. Özel ve Usta köy ziyaretleri karşısında gördükleri ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. 















































YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ddd

30 Mayıs 2015 Cumartesi 10:53

gs 4. yıldızını kutluyor çocuklar helal olsun çocuklara ne mursiden nursiden gs de akan sular durur :)

köylü

29 Mayıs 2015 Cuma 18:13

ey akp millet vekilleri gensenizde birde Keçiborlu köylerini ziyaret etseniz derdimizi dinlesenize Keçiborlu köyleri ısparta iline bağlı değilmi sade yalvaçmı sizin oy aldığınız yerler bu köylere demekki yüzünüz yok gelmeye ne ektinizki biçeceksiniz yüz lazım

ispartali

29 Mayıs 2015 Cuma 14:19

Ben hizmete bakarim oyum Ak partiye

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR