29 Mart 2024 Cuma

YALVAÇ'TA ÖLÜMLÜ KAZA

YALVAÇ'TA ÖLÜMLÜ KAZA

Isparta

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde aydınlatma direğine çarparakikiye bölünen otomobilde sürücü 48 yaşındaki Süleyman Demirel Gül öldü. 

Kaza, Yalvaç'a bağlı Yağcılar Köyü'nde dün akşam meydana geldi. İlçemerkezinden Hüyüklü yönüne giden Süleyman Demirel Gül yönetimindeki 15 AD 568plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldançıktı. Yol kenarındaki demir aydınlatma direğine çarparak ikiye bölünenotomobilde sürücü kaza yerinde öldü. 


Gürültüyle dışarı çıkan çevre sakinleri gördükleri karşısında şaşkınadöndü. Hüyüklü Beldesi'nde süt toplama işi yapan evli ve 4 çocuk babasıSüleyman Demirel Gül'ün cesedi, savcının incelemesinin ardından Yalvaç DevletHastanesi morguna konuldu.  

Nurettin Arkan Yalvaç DHA 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

28 Ocak 2016 Perşembe 16:00

Yahu artık doğan,şahin kartal yada serçe şu tofaşları sahneden kaldıralım artık. Hem eşşek yüküyle pahalılar hem de bir o kadar çürükler. Yazık deil mi bu canlara. Bunlar resmen yürüyen tabut. TÜVlerde araçlara ön ve arkadan çekme ve germe testi uygulanmalı geçemeyen kalmalı. bu arabalar daha testin başında ikiye bölünmezse...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR